Eskişehirspor'da Marko Milinkovic sürprizi!

ABONE OL:google news abone ol butonu
Videoyu Aç Eskişehirspor'da Marko Milinkovic sürprizi!
A
a

Eskişehirspor yönetimi devre arasından kan kaybetmemek için takımdan ayrılmak isteyen futbolcuları ikna etme çabasında. Bu isimlerden biri de Milinkovic...

Sütiş Eskişehir
Eskişehirspor'da alacaklarının ödenmediği gerekçesiyle takımdan ayrılan Milinkovic'i ikna etme turları başladı. Eskişehirspor Başkanı Mustafa Akgören'in daha önce görüştüğü ve ikna ettiğini iddia ettiği Milinkovic bu görüşmeden 3 gün sonra takımdan ayrılmıştı. Transfer yasağı nedeniyle zor günler geçiren Es Es elindeki futbolculardan da olmak istemediği için Milinkovic'i ikna etmeye çalışıyor.

Eskişehirspor yönetimi, takımdan ayrılan Marko Milinkoviç’i tekrar getirmek için önemli bir mesai harcıyor. Alacakları ödenmediği için FİFA’ya başvuran ve serbest kalan oyuncuyu, Siyah kırmızılı renklere dönmesi için ikna etmeye çalışan yönetimin, önemli mesafe kat ettiği öğrenildi. Bugün başlayacak ara transfer dönemi öncesi, Marko’ya yeni bir ödeme planı çıkartan Eskişehirspor yönetimi, futbolcunun karar vermesini bekliyor.

 
Kaynak : Anadolu Gazetesi
Ercan Kardeşler Kuyumculuk
1000
icon
bilek26 4 Ocak 2020 21:34

adama zamanında kabul edeceği parayı verme 3 maç kaybet sonra aklın başına gelsin ne acemilik ya yönetim şu hatayı yapmasa 14 puandık böyle adam kaçırılır mı off of.

0 2 Cevap Yaz
Esmir 4 Ocak 2020 14:39

Yahu adamla anlaşma imkanı var ise niye 3 kritik maç öncesi anlaşamadiniz,en azından o 3 maçı oynasa olmaz mıydı, düğün bittikten sonra kınayı ............ze yakin

1 5 Cevap Yaz
Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi