Eskişehirspor'da mağlubiyetin faturası hakemlere

ABONE OL:google news abone ol butonu
Videoyu Aç Eskişehirspor'da mağlubiyetin faturası hakemlere
A
a

Eskişehirspor, sezonun ilk yarısının son maçında evinde ağırladığı Boluspor'a 2-0'lık sonuçla mağlup olurken, Teknik Sorumlu Fahrettin Sayhan "hakemler ikili davranıyor" dedi

Sütiş Eskişehir
Eskişehirspor haberi: Evinde Boluspor’a 2-0 mağlup olan Eskişehirspor’da maç sonu açıklamalarda bulunan Teknik Sorumlu Fahrettin Sayhan, “Geldiğimizden itibaren hiçbir hakem hakkında konuşmadık ama bugün gördüklerimizden sonra adalet dağıtıcı olacak insanların saha içerisinde ne kadar ikili davrandığını gördük” dedi.
Eskişehirspor ligin 17. haftasında Boluspor ile karşılaştı. Müsabaka 2-0 Bolu ekibinin üstünlüğü ile tamamlandı. Karşılaşmanın ardından ligde 30 maçtır kazanamayan Eskişehirspor 3 puanda kalırken, Boluspor puanını 19’a yükseltti.
Maç sonu açıklamalarda bulunan Eskişehirspor Teknik Sorumlusu Fahrettin Sayhan, müsabakanın hakemlerini eleştirdi. Sayhan, “Yeni yılın ilk maçını kazanmak için her şeyi yaptık. Alt yapımızdan kurulu bir 11 ile sahaya çıkıyoruz. Erken dakikalarda kırmızı kart görünce oyun planımız bozuldu. Biz geldiğimizden itibaren hiçbir hakem hakkında konuşmadık ama bugün gördüklerimizden sonra adalet dağıtıcı olacak insanların saha içerisinde ne kadar ikili davrandığını gördük. 4. hakeme itiraz ediyoruz faul oldu, taç oldu diyorum ama maalesef bizi dinlemiyor. O kadar iletişimsiz ve seviyesiz kurum haline gelmesi bizi üzüyor” diye konuştu.

 
Ercan Kardeşler Kuyumculuk
1000
icon
erhan 6 Ocak 2021 12:02

Bu takım transfer yasağı olan ve aldığı futbolculara lisans çıkartamadığı 2018-2019 sezonunun ilk yarısını genç kardeşlerimizle oynadı, bu kardeşlerimizin şimdikiler kadar lig deneyimide yoktu ilk yarıda 4 galibiyet 4 beraberlik alarak 16 puan topladılar. Yanılmıyorsam o zaman hocamız Fuat Çapa idi. Demekki genç futbolcular ile de puanlar toplanabiliyor. Bursaspor da transfer yapamıyor ve gençlerle oynuyor iki takımı seyredean farkı görür. Bizim takımın tekniği yok, fizik kalitesi yok, sürekli oyun bozmaya uğraştıkları için kondüsyon da yetmiyor. Birkaç genç kardeşiemiz var yetenekliler, iyi hoca ile bir şey yapabilirler, sahada belli oluyor bu kardeşlerimiz. Bana göre bu kardeşlerimizden 15 tanesi ile yollar ayrılmalı, koca şehirden bu formaya giyecek, fizik kalitesi yüksek, öğrenmeye iustekli ve öğrenebilecek futbol mantık ve zekasına sahip futbolcular bulmalıyız. Eğer yok diyorsak çok yazık...……..

0 3 Cevap Yaz
dogrucu davut 5 Ocak 2021 22:35

Oynamasını bilmeyen gelin yerim dar dermiş ahada bu açıklamaya cuk oturdu

1 1 Cevap Yaz
Muammer 5 Ocak 2021 16:01

Sizin varya sizin yatacak yeriniz yok.Kaç haftadır takım iyi olacak,takım iyi olacak deyip duruyordun.Şimdi hakemler suçlu,millet keriz ya inandı

1 3 Cevap Yaz
SELÇUK 5 Ocak 2021 13:07

BEYAZ SAÇLI BİRİSİ VAR. TRANSFER TAHTASINI AÇACAĞIZ DİYE BİŞEYLER YUMURTLAMIŞTI. O DA GİTTİ Mİ İLHAN VAR İLE BEREBER. NE İŞ YAPIYODU Kİ ZATEN..

1 3 Cevap Yaz
pompeo

hani o bi kac hafta evvel getirtilen .. obez zat mi ? ...

1 0
Zühtü 5 Ocak 2021 11:39

30 haftadır hakemler

1 5 Cevap Yaz
pompeo 5 Ocak 2021 11:23

eee .. düsenin dostu olmaz bu futbol aleminde ... bos laf etmeseydin keske ...

1 2 Cevap Yaz
Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi