Eskişehirspor'da kriz büyük: Bitti, bitirdi!

ABONE OL:google news abone ol butonu
Videoyu Aç Eskişehirspor'da kriz büyük: Bitti, bitirdi!
A
a

Eskişehirspor, 1926 Polatlı Belediyespor'a sahasında 1-0 mağlup olarak ligde 4. sıraya geriledi ve şampiyonluk umutlarını bitirdi.

Sütiş Eskişehir
Şampiyonluk hayalleri, tekrar profesyonel lige çıkma hedefleri Polatlı yenilgisiyle sona erdi…

Aylardır 1926 Polatlı Belediyespor maçını bekleyen, şampiyonluk zora girse de umudun peşinden koşan Eskişehirspor, final niteliğinde yine taraftarını şaşırtmadı. Siyah Kırmızılı ekip Polatlı’ya sahasında 1-0 mağlup olarak ligde 4 sıraya geriledi ve şampiyonluk umutlarını bitirdi. 

Pozisyona bile giremedik

İki hafta önce evinde Karadeniz Ereğli Belediyespor ile 1-1 berabere kalarak şampiyonluk umutlarını zora sokan Eskişehirspor, sahasında Polatlı Belediyespor’u ağırladı. Lider Polatlı’yı yenerek puan farkını 2’ye indirmek, en azından ligi ikinci sırada bitirmeyi hedefleyen Es Es, Polatlı karşısında ilk yarıda kaleye şut dahi çekemeden soyunma odasına gitti. 

75’te fişi çektiler

İkinci yarıya daha istekli başlayan Eskişehirspor 48’de Sergen Şakirlerle maçtaki ilk gol pozisyonunu yakaladı. Ancak bunda da başarılı olamadı. 75’te Es Es için film koptu. Barış Güner’in ara pasında Cengizhan Avcı defansın hatasında kaleci ile karşı karşıya kaldı. Topu ağlara yollayan Cengizhan, Polatlı’yı şampiyonluğa taşırken, Es Es’in hayallerini yıktı. Maçta başka gol olmayınca Eskişehirspor 1-0’lık mağlubiyetle ligde 4’üncü sıraya geriledi. 

Utanç tablosu

Sezona şampiyonluk iddiasıyla başlayan ve 33 transfer yaparak ligin favorisi olarak gösterilen Eskişehirspor, herkesi hayal kırıklığına uğrattı. Siyah Kırmızılı ekip ligin son haftalarında yaşadığı puan kayıplarıyla birlikte önce liderliği kaybetti. Siyah Kırmızılı ekip Polatlı Belediyespor mağlubiyetiyle dördüncü sıraya kadar geriledi. 

Yönetime yine tepki vardı

Eskişehirspor’un Polatlı Belediyespor’a aldığı mağlubiyet sonrası Siyah Kırmızılı taraftarlar adeta deliye döndü. Maç sonunda taraftarlar, protokol tribününde yer alan Başkan Erkan Koca ve yönetim kuruluna tepki gösterdi. Başkan Erkan Koca kendilerine edilen küfürler sonrası deliye dönerken tansiyon bir anda yükseldi. Güvenlik güçlerinin araya girmesiyle olaylar büyümeden sona erdi. 

Forma krizi vardı

Eskişehirspor-Polatlı Belediyespor maçı tam 16 dakika geç başladı. Takımlar tüneldeyken forma krizi yaşandı. Maç öncesi Es Es’in kalecisi Turgut Kirveli’nin forma rengine herhangi bir şey demeyen dördüncü hakem, seremoni öncesi açık yeşil renk formanın Polatlı’nın sarı formasıyla birbirine yakın olduğunu söyledi. Bir süre bu kriz yaşandı. Turgut mavi forma ile sahaya çıktı.

Maç 16 dakika geç başladı

Eskişehirspor-1926 Polatlı Belediyespor karşılaşması tam 16 dakika geç başladı. Seremoniden sonra kaleci Turgut Kirveli ve forvet Ercan Kuruçay rakip oyuncular ile sözlü tartışmaya girdi tartışma büyüdü. Maç yine başlayamadı. Gerginlik yatıştıktan sonra bu kez Polatlı ekibi taraftarını alkışlamaya gidince Es Es’li futbolcular tepki gösterdi tekrar ortalık karıştı. Maç tam 16 dakika maç geç başladı.

20 NİSAN CUMARTESİ

Kaynaşlı BLD.-Demirspor:7-1
21 Nisan Pazar
Eskişehirspor-1926 Polatlıspor: 0-1
K. Ereğli-Yunusemrespor : 4-1
Alaplı BLD.-Gerede BLD. : 0-0
Kırşehir Gençlik-Çilimli BLD.:1-2
Gölbaşı BLD.    Ankara- TKİ.: 2-5
 
Kaynak : MUHABİR - TUĞÇE KAŞ
Ercan Kardeşler Kuyumculuk
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi