Eskişehirspor'da kritik zirve bugün

ABONE OL:google news abone ol butonu
Videoyu Aç Eskişehirspor'da kritik zirve bugün
A
a

Eskişehirspor yönetimi bugün Vali Hanefi Demirkol Tesisleri’nde Halil Ünal başkanlığında toplanarak Siyah kırmızılı kulübün geleceği için önemli kararlar alacak.  Kritik zirvenin en önemli konusu tamam mı, devam mı olacak.

Sütiş Eskişehir
Kongre kararı çıkabilir
Son derece sıkıntılı süreçten geçen Eskişehirspor’un içinde bulunduğu çıkmazda önünü göremeyen Başkan Halil Ünal, göreve devam edip etmeyeceği yönünde kararını bugün verecek. Pazartesi gününden beri yapılması planlanan yönetim kurulu toplantısının bugün yapacağı öğrenildi. Başkan Ünal’ın, çok büyük ihtimalle olağanüstü genel kurul kararı alacağı yaygın olarak konuşuluyor. 
 
Ercan Kardeşler Kuyumculuk
1000
icon
Ali Rıza Kule 12 Ekim 2018 09:00

Tarihi başarılarla dolu bir anadolu panterini heba eden ve bu hale getirenleri tebrik ederim.Bu kulüp Eskişehir in malıdır. Ülkemizin lokomotifidir.Sezon başından beri gençler elinden geleni yaptı ve yapmaya devam ediyor.Bırakın bu gençlerle devam etsin .İnanıyorum ki bu gençler çok başarılı olacak düşe kalka takımı sirtlayacaklardir.Baskan yönetim kurulu ve belediye başkanı umarım devam karari alır. Federasyon Başkanı devreye girip maddi konularda üç büyüklere verdiği desteğe sıkıntılı olan anadolu kulüplerine de versin.Hayırlısı olur inşallah. Eskişehir deki sözün ona is adamlarına sesleniyorum, bu krizi beraber atlatalim hadi görev başına başınızı kumdan çıkarmanın zamanı geldi de geçti bile....

2 5 Cevap Yaz
Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi