Eskişehirspor’da kritik kongre! Şimşek, vedaya hazırlanıyor

ABONE OL:google news abone ol butonu
Videoyu Aç Eskişehirspor’da kritik kongre! Şimşek, vedaya hazırlanıyor
A
a

Eskişehirspor’da olağanüstü seçimli genel kurulun ne zaman yapılacağı açıklandı. Kulüpten yapılan açıklamaya göre seçim 6 Ocak Cuma günü Hasan Polatkan Kültür Merkezi’nde saat 16.00’da yapılacak.

Sütiş Eskişehir
Ligin ilk yarısında çok kötü bir performans sergileyen ve ilk yarıyı son sırada tamamlayan Eskişehirspor’da Başkan Mehmet Şimşek ve yönetim kurulu görevi bırakma k
ararı almıştı. Kongre kararı alan yönetim, olağanüstü seçimli genel kurulun tarihini açıkladı. Dün kulüpten yapılan açıklamaya göre kongrenin 6 Ocak Cuma günü saat 14.00’de yapılacağı belirtildi.

ERTELENİRSE 13 OCAK’TA
Hasan Polatkan Kültür Merkezi’nde gerçekleştirilecek olan Olağanüstü Seçimli Genel Kurul’da eğer çoğunluk sağlanmazsa kongre 13 Ocak Cuma gününe ertelenecek. 13 Ocak’ta ise çoğunluk aranmayacak. Camianın tek beklentisi ise 5 Ocak’ta yeni başkanın seçilip, transfer yasağının kaldırılarak kadroya takviye yapılması.

ADAYIN ÇIKMASI GEREKİYOR
Eskişehirspor 6 Ocak olağanüstü seçimli genel kurula gidecek. Camiada büyük bir belirsizlik hakim... Kulübün önündeki en büyük engel ise transfer yasağı. Transfer yasağını kaldırabilecek bir yönetimin oluşması gerekiyor. Bunun içinde adayın hemen belirlenmesi lazım. Eğer 5 Ocak’a kadar bazı şeyler netleşmezse Es Es, amatör kümeye düşecek.
Foto1: Eskişehirspor Kulüp Başkanı Mehmet Şimşek görevi bıraktığını açıklamış ve camiadan helallik istemişti. Şimşek, 5 Ocak’ta camiaya veda etmeye hazırlanıyor.
 
Ercan Kardeşler Kuyumculuk
1000
icon
Kemal can 25 Aralık 2022 13:20

Eski başkanlar alacaklarını hala silmediler.

0 1 Cevap Yaz
Fatih 22 Aralık 2022 23:55

EsEs i yok edenler çıkın bizim suçumuz günahımız yok deyin.Neden saklanıyorsunuz.Adamsanız ortaya çıkın .

0 9 Cevap Yaz
bıdon 21 Aralık 2022 22:38

Ah baskan bıtırdıler senın sıyası gelecegını yazık oldu bır destek vermedıler sana

4 6 Cevap Yaz
Dik Duruş 21 Aralık 2022 20:40

ETİ ESES ELELE ETİESKİŞEHİROLSUN TAKIMIN ADI BENCE COK IYI OLUR SIRKET OLALIM

1 7 Cevap Yaz
vatandaş 21 Aralık 2022 14:01

Esese kimse aday olmuyor diye söylenenlere arşivden temiz tweetler: Selim D. 6 Ocak: "Mustafa beyin ve Jale hanımın icra kurulu ve taraftarın bunca aydır verdiği savaş var iken kendi adlarına ortaya çıkmalarıdır. icra kurulu ne hata etti de onlara gidip yanınındayız denmiyor." Selim D. 24 Ocak: "bu transferi bu çeteler yarın öğlene kadar adam gibi kanunlara uygun yalan dolan olmadan açmazlar ise bildiğim herşeyi açıklayacağım." Mehmet Ş. Mayıs: "D Ü Ş M E Y E C E Ğ İ Z" Özgür T.: "akademisyen grup ama hala yönetimin tüzük değiştirebileceğini sanıyor. biri şu arkadaşlara söylesin 720 veriyorsun önce üye oluyorsun. toplantı yapmakla üye olunmuyor. Selim D. den yanıt: "740". görüldüğü gibi aday çıkıyor hooop yönetim seni niye bizi tebrik etmiyon deyip piyasadan siliyor. başka bir akademisyen grup aday oluyor. hoooop ğs formalı biri "bunlar birşey bilmiyor" deyip piyasadan siliyor.

1 3 Cevap Yaz
vat 21 Aralık 2022 12:34

çıraklık döneminde icrada idin. kalfalıkta küme düşürdün, ustalıkta amatöre düşürmeden bırakman iyi olmuş

1 26 Cevap Yaz
pompeo 21 Aralık 2022 12:19

... kravatlilar yedi batirdi ... kaskollularin eline verdi ..

1 10 Cevap Yaz
pompeo 21 Aralık 2022 12:18

giderayak taraftara son bir iyilik yap basgan ... kulubü kimler ne zaman ve nasil yedi .. tek tek acikla da bilelim artik ... zaten batmisiz ...

0 31 Cevap Yaz
Esk26 21 Aralık 2022 12:02

Bu şehre sahip çıkacak kimse yok mu ? Diye soruyoruz yok cevap alamıyoruz ne yazıkki tek çözüm Eti Eskişehirspordur

1 28 Cevap Yaz
Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi