Eskişehirspor'da kongre tarihi değişiyor

ABONE OL:google news abone ol butonu
Videoyu Aç Eskişehirspor'da kongre tarihi değişiyor
A
a

Eskişehirspor'da olağanüstü seçimli genel kurul tarihinde değişiklik yaşanacak. Siyah Kırmızılı yönetim kongre tarihini 6-13 Haziran olarak değiştirmeye hazırlanıyor

Sütiş Eskişehir
Arife gününe denk geliyor
Eskişehirspor'un 7 Haziran'da yapılması planlanan kongresinde çoğunluğun sağlanamadığı taktirde, 14 Haziran’a erteleniyor. 14 Haziran ise Ramazan Bayramı arifesine denk geliyor. Yönetim, seçim gününün arife gününe denk gelmemesi için seçimi 6-13 Haziran tarihlerinde yapmayı planlıyor. Kararın bugün açıklanması bekleniyor.

Tarih tepki toplamıştı
Geçtiğimiz gün Eskişehirspor Kulüp Başkanı Halil Ünal basın mensuplarının karşısına çıkarak kulübün 7 Haziran’da Olağanüstü seçimli genel kuruluna gideceğini açıklamıştı. Başkan Halil Ünal’ın aldığı bu kongre kararı geç tarihte olması nedeniyle taraftarlar tarafından tepki toplamıştı. Başkan Ünal’ın kongre tarihini öne almak için kolları sıvadı.

 
Kaynak : Anadolu Gazetesi
Ercan Kardeşler Kuyumculuk
1000
icon
Cafer Küçükesen 11 Mayıs 2018 12:50

Birgün öne alınması ne değiştirecek... adı üzerinde "OLAĞANÜSTÜ" yani ACİL manasında.. eğer "OLAĞAN" olsa RUTİN... şunu alın mayıs 25-26 mayısa

0 0 Cevap Yaz
babanın oğlu kemal 11 Mayıs 2018 11:19

kızıyoruz ama başkan iyi bir hamle yaptı. seçim öncesi görelim adayları bakalım: hangi parti üyeleri teşrif edecekler, hangi parti üyeleri destek olacaklar, hangi parti üyeleri hakaret edecekler: OYUMUZUN RENGİ KIRMIZI SİYAH, aday adayları ona göre.

1 1 Cevap Yaz
Yunus 11 Mayıs 2018 09:07

Bence kulup baskansizda yapabilir baskana gerek yok.

1 1 Cevap Yaz
Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi