Eskişehirspor'da kıyasıya rekabet

ABONE OL:google news abone ol butonu
Videoyu Aç Eskişehirspor'da kıyasıya rekabet
A
a

Eskişehirspor, Pazar günü sahasında Yunusemrespor'u konuk edecek ve maç öncesi hazırlıklarını sürdürüyor. Antrenmanlar neşeli bir atmosferde geçerken, futbolcuların liderliklerini sürdürmek için maçı kazanacaklarına olan güvenleri oldukça yüksek. Peki Eskişehirspor bu rekabetin içerisinden nasıl çıkacak? İşte detaylar...

Sütiş Eskişehir
Pazar günü sahasında taraftarı önünde Yunusemrespor’u ağırlayacak olan Eskişehirspor’da hazırlıklar sürüyor. Antrenman bir hayli neşeli geçerken, futbolcular Pazar günü maçı kazanıp liderliği sürdüreceklerinden oldukça emin. 

Hazırlıklar sürüyor

Eskişehirspor ligin 16’ncı haftasında sahasında oynayacağı Yunusemrespor karşılaşmasının hazırlıklarını tüm hızıyla sürdürüyor. Siyah Kırmızılı ekipte yapılan antrenmanda 5 eksik vardı. Çocuğu dünyaya gelen kaleci İhsan Turgut Kirveli özel izinliydi. Sportif sakat Kaan Dorak takımdan ayrı çalıştı. U19 Takımının zorlu maçı öncesi orada antrenmanlara çıkan Berke Çelik ve Yunus Çetin A Takım antrenmanında yoktu. U19’dan A Takıma yükselen Hasan Şen de U19’la antrenmana çıktı.

Antrenman neşeli geçti

Siyah Kırmızılı ekip antrenmana koşu ve ısınma hareketleriyle başladı.  İkinci bölümde ise neşeli bir çalışma yapıldı. Oyun antrenmanında futbolcular keyifli anlar yaşadı. Antrenmanın üçüncü bölümünde ise taktiksel çalışma yapıldı. Eskişehirspor’da Yunusemrespor maçı hazırlıkları bugün saat 11.30’da yapılacak antrenmanla devam edecek. Cumartesi günü de çalışacak olan takım, daha sonra Pazar günkü maçın saatini beklemeye çekilecek.

Savunmada kıyasıya rekabet

Eskişehirspor’da Yunusemrespor maçı öncesi stoperler arasında rekabet yaşanıyor. Son oynanan Demirspor maçında Beytullah Çamurlu ve Erdin Üzer şans bulmuştu. Yeni transfer Cihan Çimen ve genç futbolcu Mustafa Arda Kartal formayı kapmak için antrenmanda kıyasıya bir yarış içinde. Teknik Direktör Levent Kartop’un hafta sonu oynanacak maçta Beytullah Çamurlu, Erdin Üzer, Cihan Çimen ve Mustafa Arda Kartal’dan hangi iki isme forma vereceği merak ediliyor.

Riske edilmeyecek

Arka adalesinde yırtık meydana gelen ve ikinci devrenin ilk maçı olan Demirspor maçını kaçıran Kaan Dorak, Çarşamba günü düz koşulara başlamıştı. 32 yaşındaki stoper dün de takımdan ayrı koşu yaptı. Bu hafta sonu riske edilmeyecek olan Kaan’ın, Sincan Belediyespor maçında hazır olacağı öğrenildi. 

Son vuruşları beğeni kazandı

Yunusemrespor karşılaşmasını hazırlıklarını sürdüren Eskişehirspor’da antrenman sonunda hücum futbolcuları Ercan Kuruçay ve Hasan Alp Altınoluk ile kanat oyuncusu Ahmet Sezer gol vuruşu çalıştı. Futbolcular yaklaşık 15 dakika yandan gelen ortaları gol yapmaya çalıştı. 3 futbolcunun birçok ortayı başarılı bir şekilde bitirmeleri beğeni kazandı. 

Frikik yarışması yaptılar

Eskişehirspor’da Yunusemrespor karşılaşmasının hazırlıkları devam ederken, yapılan antrenmanda renkli görüntüler ortaya çıktı. Vali Hanefi Demirkol Tesisleri’nde ki antrenmanın ardından futbolcular frikik çalıştı. Kaleye Adem Ağaoğlu geçerken, Fatih Çakır, Uğur Can Semizoğlu, Kaan Aşnaz ve Erdin Üzer gibi isimler kendi arasında yarışma yaptı.

Düdük Ocaklı’da olacak

18 Şubat Pazar günü oynanacak Eskişehirspor-Eskişehir Yunusemrespor karşılaşmasını yönetecek hakem açıklandı. Merkez Hakem Kurulu tarafından yapılan açıklamaya göre mücadeleyi İstanbul bölgesinden Hüseyin Ahmet Ocaklı düdük çalacak. Özgür Öztürk ve Muhammet Metin Taş ise mücadelenin yardımcı hakemleri olacak. Dördüncü hakem ise Mehmet Salih Özer.
 
Kaynak : Ahmet Deniz Canoruç
Ercan Kardeşler Kuyumculuk
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi