Eskişehirspor’da isyan: Rakibe yenilmedik...

ABONE OL:google news abone ol butonu
Videoyu Aç Eskişehirspor’da isyan: Rakibe yenilmedik...
A
a

Edirnespor maçında Eskişehirspor’u katleden hakem Aykut Sergin herkesi çileden çıkardı. Maç sonunda Es Es yönetimi sahaya inerek hakeme tepki gösterdi. Yönetim, “Bizi rakip yenmedi sen yendin. Emeklerimizi çaldın” diyerek isyan etti. 

Sütiş Eskişehir

Eskişehirspor’un Edirne ile oynadığı maçta hakem skandalı yaşandı. Hakem Aykut Sergin ilk devre Es Es’in penaltı beklediği rakibin göğüs-kol karışımı yoruma açık müdahalesini ‘penaltı değil’ diye yorumladı. Rakip futbolcunun sol kolunu bedenine birleştirip yaptığı bu müdahaleye ‘Kol vücuda birleşik’ nedeniyle penaltı vermedi. 40’ıncı dakikada Bartu Göçmen’in ceza sahası içindeki ikili mücadele sonrasındaki müdahalesine tereddütsüz penaltı çaldı. Elle müdahale ettiğini belirten hakem Sergin, çok kararlıydı…
 
EMEKLERİMİZİ ÇALDINIZ
Son düdüğün ardından hakemler orta sahada güvenlik güçlerinin çemberinde bekledi. Protokolden sahaya inen Başkan Mehmet Şimşek ve Mali Asbaşkan Özgür Marankoz hakemlere tepki gösterdi. “Emeklerimizi çaldınız. Bunlar nasıl kararlar. Biz bu akşam rakibe değil size yenildik” diyerek tepkilerini dile getirdi. Araya giren emniyet güçleri yöneticilerin hakeme daha fazla tepkide bulunmasına izin vermedi.
 
TARAFTAR TESİSLERE GİTTİ
Edirnespor mağlubiyetiyle oldukça öfkelenen Eskişehirspor taraftarı maç sonunda tepkisini tesislerde göstermeye devam etti. Vali Hanefi Demirkol Tesisleri’ne gidip takıma tepki gösteren taraftarı yöneticiler karşıladı. Taraftarı sakinleştiren yöneticiler, olayların daha da büyümesinin önüne geçti. 
 
 

Ercan Kardeşler Kuyumculuk
1000
icon
Alos 12 Ekim 2022 10:27

Maci izlemeden yorum yapmayin mac esesin hakkiydi iyi oynadilar hakeme yenildik ilk defa mactan keyif aldim bence onleri acik

1 5 Cevap Yaz
Engines 12 Ekim 2022 00:20

Bırakın hakemleri bahaneleri de, biraz adam gibi oynayın arkadaşlar.Her maçta beleşe sarı kart görüyorsunuz. Sonuç almak o kadar da zor değil : biraz disiplin, biraz dikkat , biraz teknik ,biraz akıl,biraz sükunet ,biraz inanç olursa peşinden iyi sonuçlar gelir merak etmeyin.Bir de bu çocuklara gece maçı yaptırmayın.

1 10 Cevap Yaz
Nokta 11 Ekim 2022 18:52

Borçları kim yapti kim ne kadar çaldı

0 3 Cevap Yaz
Dozerci 11 Ekim 2022 17:02

Gruptaki en yakın en gucsuz rakibimize de yenildiysek bu iş bitmistir bal ligi hayırlı olsun

2 20 Cevap Yaz
Dik Duruş 11 Ekim 2022 14:56

BENCE GÖZTEPE MODELİ LAZIM ARTIK BU TAKIMA

0 8 Cevap Yaz
Kani 11 Ekim 2022 14:54

Oyuncular tecrübesiz değil artık.. Oyuncular Çok çalışıp eksiklerini gidersinler.Taraftar isyan etme de hakılı

1 16 Cevap Yaz
Dik Duruş 11 Ekim 2022 14:52

taraftar yönetimi eleştiremezki taraftardan olustu :)yöetim taraftar yeniden yer değiştirsin buda tutmadı.

0 5 Cevap Yaz
Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi