Eskişehirspor'da İsmail bunu beklemiyordu: Parayı versin...

ABONE OL:google news abone ol butonu
Videoyu Aç Eskişehirspor'da İsmail bunu beklemiyordu: Parayı versin...
A
a

Eskişehirspor’da İsmail Palta takımdan ayrılmak istiyor. İsmail'in isteği yönetimi şaşkına çevirirken Başkan Koca'nın sözleri İsmail'i zora sokacak.

Sütiş Eskişehir
Eskişehirspor’da 12 kez forma giyen ve 3 asist yapan İsmail Palta takımdan ayrılmak istiyor. İsmail’in bu kararı yönetimde şok etkisi yaratırken Başkan Erkan Koca resti çekerek, “Gitmek isteyen futbolcumuzu ikna etmeye çalışmıyoruz. İkna edilmişlerle değil inanmışlarla yola devam edeceğiz” dedi ve sezon başında ödenen parayı istedi. Bu reste karşılık Palta'nın ne yapacağı merak konusu.

FORM TUTMAYA BAŞLAMIŞTI

Eskişehirspor'da İsmail Palta krizi ortaya çıktı. Siyah Kırmızılı ekibe sezon başında transfer edilen ancak Teknik Direktör İbrahim Baş ile bir türlü yıldızı barışmayan İsmail Palta istenileni verememişti. Ancak Levent Kartop’un takımın başına geçmesinin ardından İsmail, Çilimli Belediyesi ve Ankara TKİ karşılaşmasında klasını konuşturmuş ve takıma büyük bir katkı sağlamıştı. 

PARAYI VERİRSE GİDEBİLİR

İki maçta göze giren İsmail Palta’nın geçtiğimiz gün yönetim kuruluna takımdan ayrılmak istediğini belirtti. Bu konu hakkında açıklamada Esgroup’a açıklamada bulunan Eskişehirspor Başkanı Erkan Koca, “İsmail Palta’ya kulübümüzün sezon başında ödediği rakamın geri ödenmesi halinde gitmesine izin verebiliriz” diyerek İsmail’in gitmesine izin verebileceklerini söyledi. 

İNANMIŞLARLA DEVAM EDECEĞİZ

Ayrıca Başkan Koca, “Futbolcumuz İsmail Palta’ya bizim grubumuzda olmayan başka bir BAL takımından teklif geldi. İsmail Palta’nın sezon sonuna kadar alacağı paranın yüzde 90’lık kısmı kulübümüz tarafından ödenmiştir. Gitmek isteyen futbolcumuzu ikna etmeye çalışmıyoruz. İkna edilmişlerle değil inanmışlarla yola devam edeceğiz” ifadelerine yer verdi. 

PRİM BORCUMUZ YOKTUR

Eskişehirspor’da son günlerde zaman zaman prim konusunda sıkıntı yaşandığı iddia edilmişti. Bu konu hakkında açıklama yapan Erkan Koca iddiaların asılsız olduğunu söyledi. Koca, “Bu zamana kadar alınan galibiyetlerin karşılığında söz verdiğimiz primlerin tamamı takıma dağıtılmıştır. Hiçbir futbolcuya prim borcumuz yoktur” dedi.
Kaynak : Spor Servisi
Ercan Kardeşler Kuyumculuk
1000
icon
Mehmet Akif Özgür 13 Ocak 2024 11:59

İlk defa bu adamın dediğini doğru buluyorum. İsteyen gitsin

0 0 Cevap Yaz
Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi