Eskişehirspor'da işler kötüye gidiyor!

ABONE OL:google news abone ol butonu
Videoyu Aç Eskişehirspor'da işler kötüye gidiyor!
A
a

Eskişehirspor'da işler kötü gitmeye devam ediyor. Maddi sıkıntılarla boğuşan yönetim para kaynağı bulamayınca umudunu stadyum sponsorluğundan gelecek paraya bağladı.

Sütiş Eskişehir
Transfer yasağı ve puan silme cezasıyla bir kez daha karşı karşıya kalan Eskişehirspor için çember daralıyor. Mayıs ve haziran aylarında yapılması gereken ödemeler için henüz kaynak bulamadığı ortaya çıkan yönetim umudunu stadyum sponsorluğuna bağladı. 

Ankara’da Spor Toto ve TFF’den gelecek yeni sezon gelirlerini almak için görüşmeler yapan Başkan Halil Ünal’ın olumlu sonuçlar aldığı iddia edilmişti. Ancak Ünal’ın Ankara’dan istediği sonuçları alamadığı öğrenildi. Başkan Ünal, son umudunu stadyum ve forma reklam sponsorluğuna bağladı.

Puan silme ve transfer yasağı tehlikesini ortadan kaldırmak için Eskişehirspor’un 35 milyon liraya ihtiyacı bulunuyor. Ancak haziran ayında futbolculara yapılması gereken taksit ödemeleri içinde yönetim henüz kaynak bulamadı. Bu taksitler yüzünden Siyah Kırmızılı ekibin puan silme cezası ve transfer yasağı alma tehlikesi bulunuyor. 

Alacakları bulunan Kulach, Sissoko, Toko, Bienvenu ve Defederico gibi oyuncuların dosyalarını yapılandıran yönetim şimdi ise haziran ayının ödemeleri için kaynak arıyor. Başkan Halil Ünal’ın kongre sürecine kadar kaynak bulup kapıdaki tehlikeleri biraz olsun önlemek istiyor.
Ercan Kardeşler Kuyumculuk
1000
icon
Cacı 15 Mayıs 2018 19:53

4-5 senedir borçla anılmaktan utanıyoruz.Bizim dürüst yöneticileriz yokmuş.Ahmak yöneticiler yüzünden kulüp borç batağına sürüklenmiş.Taraftara yalan söylemişler.

0 4 Cevap Yaz
Kadir 15 Mayıs 2018 19:49

Hakikaten yeter artık....her gün eziyet her gün eziyet....yıllardır utanır olduk şu borçlardan.EsEs tara ftarı başı önünde gezmeyi haketmiyor.

0 4 Cevap Yaz
Selçuk Kaya 15 Mayıs 2018 09:57

Yeter beee kapatın kulübü de bir kere ölelim

5 6 Cevap Yaz
Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi