Eskişehirspor'da ilk maçta göze girdi

ABONE OL:google news abone ol butonu
Videoyu Aç Eskişehirspor'da ilk maçta göze girdi
A
a

Eskişehirspor'a devre arasında transfer olan Ahmet Sezer, ilk maçında Adıyaman FK'ya karşı gol atarak dikkatleri üzerine çekti. Performansıyla taraftarların beğenisini kazanan Ahmet, duygularını ES TV'ye açıkladı. İşte detaylar...

Sütiş Eskişehir
Eskişehirspor’a devre arasında Adıyaman FK’dan gelen Ahmet Sezer ilk maçında gol atma başarısı gösterdi. Performansıyla da beğeni kazanan Ahmet duygularını ES TV’ye açıkladı. 

Hocam bana inandı

Ara transfer döneminde Adıyaman Futbol Kulübü’nden transfer edilen Ahmet Sezer, Eskişehir Demirspor karşılaşmasında ilk kez Eskişehirspor formasını giyen Ahmet Sezer gol atma başarısı gösterdi. Maçtan sonra ES TV’ye konuşan Ahmet,  “Çok mutluyum ilk maçta ilk golümü attığım için. Taraftarlarımıza teşekkür ediyoruz. Bizleri desteklediler. Hafta içi çok iyi çalıştık. Rakibimizi küçümsemeden hafta boyunca iyi çalıştık ve hakkını verdik. Hocamıza teşekkür ediyorum bana inandı ve oynattı” dedi. 

Kendim gibi oynadım

Takımdaki büyük oyuncuların kendilerine tavsiyelerde bulunduğunu söyleyen Ahmet, “Bende elimden geleni yaptım. İlk maçımda gol attığım için mutluyum. Taraftarlar muhteşem. Stadyuma gelesiye kadar çok heyecanlıydım. Büyükler bana rahat olmamı söylediler. Rahat oldum ve kendim gibi oynadım, golümü de attım. Taraftara armağan olsun. Bu sene şampiyonu inşallah” ifadelerine yer verdi. 

Daha iyisini yapacağız

Demirspor ile oynanan ve 6-0’lık galibiyetle sona eren maçta 2 gol 2 asist yapan Sergen Şakirler maç sonrası ESTV’ye konuştu. Golcü futbolcu, “ Güzel bir başlangıç oldu. Kamp dönemini iyi geçirdik, iyi hazırlandık, iyi çalıştık, bu maçta da meyvesini aldık. Bu daha başlangıç. Bunun daha iyisini yapacağız. Her maça galibiyet odaklı bakıyoruz. Galip geleceğiz her maçtan. Taraftarlarımızda böyle gollü galibiyetler bekliyor. Onlar için elimizden geleni yapacağız. Bende golümü attığım için mutluyum” diye konuştu.

Hasan antrenmanlara çıktı

Eskişehirspor’un U-19 takımında forma giyen Hasan Şen, A takımla birlikte antrenmanlara çıkmaya başladı. İki günlük iznin ardından tesislerde toplanan A takımın antrenmanında yer alan Hasan, teknik heyetin gözüne girmeye çalışacak. Orta sahada görev yapan Hasan’ın yapılan antrenmanda bir hayli hırslı olduğu gözlendi. 

Şimşekler toplandı

Bölgesel Amatör Lig’in ikinci yarısına galibiyetle başlayan Eskişehirspor’da keyifler yerinde. Bu hafta sonunu da maç oynamadan geçirip 3 puanla kapatacak olan Es Es, iki günlük iznin ardından tesislerde toplandı. Koşu ve ısınma turuyla başlayan antrenman daha sonra top çalışmasıyla devam etti. Şimşekler çift kale maçla günü tamamladı. 
 
Ercan Kardeşler Kuyumculuk
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi