Eskişehirspor'da iki isim geri dönüyor

ABONE OL:google news abone ol butonu
Videoyu Aç Eskişehirspor'da iki isim geri dönüyor
A
a

Eskişehirspor’da sözleşmesi sona eren Ekrem Kılıçarslan ve Alperen Kocabaş Süper Lig ekibi Konyaspor’a transfer olmaya çok yakın. Her iki oyuncunun Konyaspor’a transfer olup 1 yıllığına Eskişehirspor’a kiralanması bekleniyor

Sütiş Eskişehir
Eskişehirspor altyapısından yetişen ve A takıma zaman zaman başarılı performans gösteren Alperen Kocabaş ve Ekrem Kılıçarslan’ın sözleşmeleri sona ermişti. Siyah Kırmızılı kulüple sözleşme uzatmayan iki futbolcunun birkaç gün içinde Eskişehir’e dönmesi bekleniyor. Ancak iki futbolcunun daha sonra Konyaspor’a transfer olacağı öğrenildi. Konyaspor’un radarında olan iki futbolcunun 1 yıl daha Es Es’te oynayacağı ve daha sonra Yeşil-Beyazlı kulübe transfer olacağı gündeme geldi. Her iki kulübünde 1 yıllık protokol yapacağı sızan bilgiler arasında.
 
Ercan Kardeşler Kuyumculuk
1000
icon
BERTAN 8 Eylül 2020 10:39

Transfer tahtası kapalı takım nasıl futbolcu kiralayabilecek acaba?

0 1 Cevap Yaz
Cihan Günaydın 7 Eylül 2020 23:09

Tilkinin dönüp dolaşacağı yer kürkçü dükkanıdır

1 1 Cevap Yaz
Bahadır 7 Eylül 2020 19:25

Gerek kalmadı alsın Konyaspor oynatsın bundan sonra bize yaramazlar.

1 8 Cevap Yaz
ess 7 Eylül 2020 17:35

kiralama?

1 1 Cevap Yaz
Es26 7 Eylül 2020 11:38

Desenizya konyasporda menajer oyunlarına gelmiş. Çok yazık çok. Daha ptt 1.ligde ikinci kaleci olma potansiyeli bulunmayan kaleciyi kim bilir ne dedilerde konyaspora transfer ettirdiler. 22 yaşına gelmiş ve iki senede gram yol alamamış daha orta yapmasını geliştirememiş ve gelişimi zor olacak alpereni nasıl süper lig seviyesine çıkardılar ve konyaspora transfer ettirdiler çok merak ediyorum. Bu menajerlerin yatmaya yeri yok. Turkiyedeki kulüplerin borç ve batmasının birinci sebebi bu menajerlerdir. Sonrada bunların ağına düşmüş yöneticiler. Sayenizde kulüpler battı emeğinize sağlık..

1 10 Cevap Yaz
rasim 7 Eylül 2020 10:49

Bence gerek yok.Konyada kalsınlar

2 11 Cevap Yaz
Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi