Eskişehirspor'da ibre onu gösteriyor!

ABONE OL:google news abone ol butonu
Videoyu Aç Eskişehirspor'da ibre onu gösteriyor!
A
a

13 Ekim’de yapılacak Eskişehirspor kongresi öncesinde ibre başkanlık için Sinan Özeçoğlu’nu gösteriyor. Bütün taraftar gruplarının üzerinde ittifakla birleştiği Özeçoğlu, takımı kurtaracak yegane isim olarak görülüyor

Sütiş Eskişehir
Eskişehirspor için tek çare Özeçoğlu
Eskişehirspor haberi: Eskişehirspor Taraftarlar Birliği (ETB) Başkanı Murat Diri, eski başkan Sinan Özeçoğlu’nun adaylığı sıcak baktığını fakat şehrin de artık sorumluluk alarak, Özeçoğlu’na destek mesajları vermesi gerektiğini söyledi. Şehrin çaresiz olmadığını, çarenin Özeçoğlu olduğunu vurgulayan Diri, açıklamasında, “Tarihinin en karanlık dönemlerinden birini yaşayan Eskişehirspor’un, bugün içinde bulunduğu durumdan kurtarabilecek isim Sinan Özeçoğlu’dur” dedi. 

"Görüşmeler yapıyor"
Murat Diri, “Kendisi haftalardır alacaklı dosyalarla görüşmeler yapmakta anlaşmaya çalışmaktadır. Şehrimizin ileri gelenlerinin, iş adamlarının ve maddi anlamda destek olabilecek kişilerin artık bir telefon edip; ‘Eğer başkan olursan ben de bir loca alırım, eğer başkan olursan ben de 1 milyon veririm, eğer başkan olursan ESO olarak 3 milyon veriyoruz, eğer başkan olursan ETO olarak 2 milyon veriyoruz, eğer başkan olursan led alana 300 bin reklam veriyorum. Ben bir ev/araba veriyorum gibi destek olmak amaçlı bir kaç telefon edilmesi, mesajlar atılması, açıklamalar yapılması, şehrimizi tekrar kenetleyecektir” dedi. 

"Sen ben yok"
Açıklamasını “Gelin kibir yapmayın” diyerek sürdüren Diri, “İşler iyi gidince yine beraber tribünlerde marşlar söyleyeceğiz Avrupa’ya uçaklara beraber bineceğiz. Bu şartlarda elini taşın altına koyabilecek birisi varken adaylığını açıklamadı ki dümenine girmek koskoca insanlara o makamlara iş adamlığına yakışmamaktadır. Durum ortada sen ben yok Eskişehirspor var. Tüm odalarımızdan iş adamlarımızdan bu bağlamda destek açıklaması bekliyoruz” sözleriyle noktaladı. 

 
Ercan Kardeşler Kuyumculuk
1000
icon
Şeker'li 10 Ekim 2019 08:47

Bu adam, adam gibi başkanlık yaparken saldıranlarla çare özeçoğlu diyenler aynı insanlar. Siyasetçiler bile sizin gibi dönek değil. Paranız yok ama maşallah verecek aklınız çok. Yazık ettiniz kulübe.

0 0 Cevap Yaz
Baran 10 Ekim 2019 08:18

Sayın Murat Diri , Siz ve sizin gibiler bu klübün içindeyken asla işler düzelmeyecek , Bilerek yada bilmeyerek çok büyük zarar veriyosunuz. kimin başkan olup kimin başkanlıkdan indirileceğine sizlerin karışmadığı gün Eskişehirsporun kurtuluşunda atılmış ilk adım olacaktır.

0 0 Cevap Yaz
hoca selim 9 Ekim 2019 15:20

bu adam denendi ,destek bulamadı gitti...bu israr neden..diri bey aday olsun

0 3 Cevap Yaz
akın 9 Ekim 2019 12:59

benim anlamadığım bu kulübü taraftar gruplarımı yönetiyor? osman taşı getirenler neden kaan ay ı harcadınız?

0 11 Cevap Yaz
Mustafa 9 Ekim 2019 10:03

yahu ben aday deyilim diyen adamın üzerine neden gidiyorsunuz daha önce denendi zoru görünce bırakıp kaçtı neden hala ısrarla onu istiyorsunuz,başkan seçilip 2 ay sonra tekrar kaçıp giderse ne olacak,göreve talip olanları destekleyin nedir bu ısrar

2 12 Cevap Yaz
Akın Türk 9 Ekim 2019 09:52

Yahu Murat Diri sen hala ne konuşuyorsun aklın başına yenimi geldi? Sen ,ben yok diyorsun o zaman sen git, söylediğin gibi işler yoluna girince gere gel.

0 18 Cevap Yaz
Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi