Eskişehirspor'da hiçbir şey net değil!

ABONE OL:google news abone ol butonu
Videoyu Aç Eskişehirspor'da hiçbir şey net değil!
A
a

19 Haziran 1965 tarihinde kurulan Eskişehirspor bugün 25’inci başkanını seçecek. Kritik kongre öncesinde 25’inci başkanlık içi henüz resmi bir aday bulunmuyor. Kongrede bugün çoğunluğun sağlanıp sağlanmayacağı da henüz netlik kazanmadı.

Sütiş Eskişehir
En fazla Ünal yaptı
1965 yılında Aziz Bolel’in ilk başkan olarak tarihe geçtiği Eskişehirspor’da Halil Ünal ve Aydın Begiter en uzun süreyle görev yapan başkan olarak yine adlarını kulüp tarihine yazdırmayı başardı. Aydın Begiter, Selami Vardar ve Zeki Ünal farklı dönemlerde 2’şer kez başkanlık yaptı. Halil Ünal ise tam 4 kez Es Es’te başkanlık koltuğuna oturdu. En kısa süre başkanlık yapanlar ise 5’er ayla Erkal Erdem ve Sinan Özeçoğlu oldu.
 
Aday yok
Bugün çok önemli bir kongreye gidecek olan Eskişehirspor’da 25’inci başkanlık için resmi bir aday çıkmadı. Büyük birçok batağının içinde kalan Siyah Kırmızılı kulübün sahipsiz kalması taraftarı oldukça üzüyor. Camianın tek beklentisi bugünkü kongrede çoğunluğun sağlanması ve bugün bir başkanın seçilmesi. Çünkü kongre çoğunluğun sağlanmaması halinde 13 Haziran’a ertelenecek. Bu da yeni sezon hazırlıkları için oldukça zaman kaybı demek.
Ercan Kardeşler Kuyumculuk
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi