Eskişehirspor'da her şeyi değiştiren gün...

ABONE OL:google news abone ol butonu
Videoyu Aç Eskişehirspor'da her şeyi değiştiren gün...
A
a

Eskişehirspor maddi ve manevi yönden çok zor bir sezonu geride bıraktı. Devre arasında transfer tahtasının açılmasının ardından takıma yabancı oyunculardan büyük katkı geldi. Kısacası Eskişehirspor'dan transfer tahtasının açıldığı gün her şey değişti.

Sütiş Eskişehir
Eskişehirspor’un sezon başında kadrosuna kattığı ancak transfer tahtası açıldıktan sonra sezonun ikinci yarısında forma giymeye başlayan yabancı oyuncularından büyük katkı aldı

SİSSOKO KALİTESİ

Sissoko, Milinkovic, Jesse ve Kamal Issah, Es-Es’in ikinci yarıda topladığı puanlara direkt etki ederek tecrübelerini konuşturdu. Forma giymeye başladıktan sonra takımın oyununu değiştiren en önemli isimlerden birisi İbrahim Sissoko’ydu. Forma giydiği 14 karşılaşmada 4 gol bulan tecrübeli oyuncu tekniği ve oyun okuma kabiliyetiyle varlığını fazlasıyla hissettirdi.

DİREKT KATKI

Marko Milinkovic ise 1 gollük katkı sunsa da tekniği ve tecrübesiyle gerek hücumda gerekse savunmada Şimşekler’in çok yönlü oyuncularından birisi oldu. Sezon başında gelen kapalı kutu Jesse ise beklentileri boşa çıkarmadı ve 13 karşılaşmada attığı 6 golle Es-Es’in sezonun ikinci yarısındaki en etkili isimlerinden birisi oldu. Issah ise fiziği ve direnciyle adından söz ettirdi.
Kaynak : 2 Eylül
Ercan Kardeşler Kuyumculuk
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi