Eskişehirspor'da hayal kırıklığı!

ABONE OL:google news abone ol butonu
Videoyu Aç Eskişehirspor'da hayal kırıklığı!
A
a

Küme düşme hattından kurtulamayan Eskişehirspor’un son haftalardaki kötü performansı hayal kırıklığı yaşatıyor. Şimşekler son 6 haftada sadece 1 puan toplayabildi.

Sütiş Eskişehir
En son Manisa
Spor Toto 1. Lig’de küme düşme hattından kurtulmak isteyen Eskişehirspor son haftalarda galibiyete hasret kaldı. Siyah kırmızılı ekip ligdeki en son galibiyetini  25 Şubat 2018’de Manisaspor’a karşı aldı. Es Es bu maçı 90’ncı dakikada attığı golle kazanmayı başardı. Es Es bu galibiyetin ardından yaklaşık bir buçuk aydır galibiyet yüzü göremedi.

Elden kaçtı
Şimşekler evinde oynadığı Adana Demirspor karşılaşmasında ise rakibi ile 2-2 berabere kalarak büyük bir fırsat tepti. Bir hafta sonra Erzurum deplasmanına çıkan Şimşekler rakibine 2-1 mağlup olmaktan kurtulamadı. Es Es 27’nci haftada ise sahasında Altınordu’yu konuk etti. Rakibine 4-2 mağlup olan Eskişehirspor kendisini ateşe attı.

Puan saçtık
Ligin 28’inci haftasında ise Kırmızı Şimşekler, Ankaragücü’nün konuğu oldu. Ev sahibi ekip bu maçtan 1-0 galip gelirken Eskişehirspor puan hasretini dindiremedi. Ligin 29’uncu haftasında ise Es Es sahasında Balıkesirspor’u ağırladı. Rakibini yenerek rahatlamak isteyen Şimşekler ne yazık ki bu maçı da 3-1 kaybetti.

Rize’ye kaybettik
Siyah Kırmızılı ekip ligin 30’uncu haftasında şampiyonluğun favori ekibi Çaykur Rizespor’un rakibi oldu. Maça kabus gibi başlayan ve ilk 10 dakikada 2-0 geriye düşen Es Es sahadan 4-1 mağlup ayrıldı. Eskişehirspor ligin 31’inci haftasında ise sahasında en yakın rakibi Samsunspor’u ağırlayacak.
 
Ercan Kardeşler Kuyumculuk
1000
icon
ömer 10 Nisan 2018 08:40

ilk haftadan hocanın planı tutmadı zira beşte beş yapacağım diye konuşuyordu.Tabi yılmaz hoca bu inşaALLAH eskişehirsporu ligde tutacak oyunu oynatır ve 1.ligde kalmaya yetecek puanları alırız.

0 1 Cevap Yaz
MAHİR CANDAN 9 Nisan 2018 14:05

göz göre göre düşüyoruz ,göstere göstere gidiyoruz bir alt lige söylemesi zor ama ben burada Samsunspor u yenebileceğimizden bile endişeliyim Denizli bana göre Balıkesir den puan yada puanlar alır en pis durum kendi çabalarınla birşeyleri beceremeyip rakiplerin kaybetmelerini beklemek..ve bu bizi adım adım acı sona doğru götürüyor maalesef

2 9 Cevap Yaz
Mustafa Koç 9 Nisan 2018 13:21

bu takım hala Erkan zenginin etkisinden kurtulamamış.iyi bir gözlemci bunu hemen farkeder.en başta Hürriyet olmak üzere topu alan şöyle bir kendi ekseni etrafında dönüyor ya geriye yada iki metre yanındakine pas atıyor.. al gülüm ver gülüm olunca rakip zaten defanstaki yerini çoktan alıyor.ben Hasan Hüseyin in gol atmasına rağmen niçin hala sahada yürüdüğünü ve yürürken çimlere veya ayakkabılarına baktığını bir türlü çözemedim..

0 14 Cevap Yaz
Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi