Eskişehirspor’da Hamza Hamzaoğlu sesleri!

ABONE OL:google news abone ol butonu
Videoyu Aç Eskişehirspor’da Hamza Hamzaoğlu sesleri!
A
a

Eskişehirspor'da yönetim krizi devam ederken Osman Taş'tan önemli bir hamle geldi. Takımın başından Fuat Çapa'yı göndermek isteyen Taş'ın aklındaki isim Hamza Hamzaoğlu.

Sütiş Eskişehir
Eskişehirspor haberleri

Eskişehirspor’da Osman Taş bir yandan kongre kararını iptal ettirmek için uğraş verirken bir diğer yandan da Teknik Direktör Fuat Çapa’nın yerine alternatif isimler arıyor. Çapa’yı göndermeyi kafasına koyan Taş, geçtiğimiz gün yaptığı basın toplantısında “Çapa’yı göndereceğiz ve bir yerli antrenörlerle anlaşacağız” açıklaması yapmıştı. Bu yerli ismin Hamza Hamzaoğlu olduğu iddia edildi. Osman Taş’ın göreve tekrar geri gelmesi halinde 49 yaşındaki antrenörü takımın başına getireceği ileri sürülüyor.

Galatasaray ile adı geçiyordu ama...

Galatasaray'da son dönemde Fatih Terim ve yardımcılarının yaptığı sert açıklamalar nedeniyle PFDK'dan aldığı cezalar kulübede eksikliğe neden olmuştu. Bu sebeple yardımcı antrenörlük için Hamza Hamzaoğlu gündeme gelmişti. Özellikle sosyal medyada büyük ilgi gören konuyu Galatasaray kulüp kaynakları yalanladı.

Hamza Hamzaoğlu 2014 yılında Sarı-Kırmızılı takımda göreve gelmiş ve sezonu çifte kupayla tamamlamıştı.

Hamzaoğlu ayrıca A Milli Takım'da Fatih Terim yardımcılığını da yapmıştı.
Kaynak : Anadolu Gazetesi
Ercan Kardeşler Kuyumculuk
1000
icon
15 Eylül 2019 15:03

Osman taş ALLAH aşkına ne olur istifaet bu taraftarın ahını alma yeterr yıpratığın hiç olmazsa onurumuzla 3 liğe düşelim biz amstördede es esin yanındayız ama basiretsiz başkanlar olmayacak sizin gibi başı boş olsun para toplar takımı ayaga kaldırırız

0 0 Cevap Yaz
ESES sevdalısı 9 Eylül 2019 21:33

Bu kadar olumsuz yorumlara karşı Osman başkan hala neyin hesabını yapıyor bu kulube nasıl ne napacağını sanıyor( sanki bu güne kadar birşeyler yapmış gibi) kendimi bildim bileli ESES liyim bir çok başkan geldi gitti Üçünçü lige bile düştük ama bu kadar zavallı bir başkan gelmedi Osman başkan biraz onurun varsa iş işten geçmeden ESES in yakasından düş

0 0 Cevap Yaz
Eses 8 Eylül 2019 11:57

Böyle saçma bir şey var mı? Senin önceliğin hoca değiştirmek değil. Önce ceza gelecek dosyaların borçlarını ödemen lazım. Küme düşsen bile peşini bırakmayacak, hatta kulübü kapanmaya kadar götürebilecek bu kadar büyük risklerin yanında hoca beğenmeyip değiştirmek ne? Bu güne kadar getirdiklerinin borcunu ödeyememişsin. Düne kadar Mustafa Denizli, Esrtuğrul Sağlam, Samet Aybaba'ya yalvarıyordunuz "İmza atta tahta açılsın diye". Gömü buldunuz da bizim mi haberimiz yok?

0 1 Cevap Yaz
26222 8 Eylül 2019 02:26

Bu takımı Fuat hocadan daha iyi tanıyan teknik adam bulamazsınız beyler. Şuraya yazıyorum başka teknik adam getirirseniz takımı kümeye düşünürsünüz. Paraniz çoksa futbolcuların parasını verin.

0 2 Cevap Yaz
Efe 7 Eylül 2019 15:24

Ben bir taraftar olarak 10 tane Osman Taş'ı bir Fuat Çapa'ya değişmem. En zor zamanda gemiyi terk etmeyen 19/20 yaşındaki çocukları bize kazandıran Fuat Hoca nasip olur süper lige çıkarsak da Allah göstermesin 2. lige düşersek de hocamız olarak kalmalı. Getirilmesi düşünülen bizans eskisi en ufak bir olumsuzlukta kaçar gider. Maceraya gerek yok. Fuat Hoca birçok Eskişehirsporludan daha çok Eskişehirsporlu.

2 13 Cevap Yaz
Tekin Erdemli 7 Eylül 2019 15:06

Takım kümeye gidiyor hangi parayla hamzaoglu gelecek.

0 9 Cevap Yaz
Hayati 7 Eylül 2019 14:07

Bırakın şu İstanbul takımlarının eski oyuncularını...Bunlardan fayda gelmez.EsEs kurtuluşu gerçekten EsEs li olanlarla olur.Yazık o kadar paraya.Futbol basit bir oyun.Dirayetli dürüst bir adam olsun yeter.Fuat hoca ile anlaşın.Fuat EsEs li..Bu kadar emeği de var.Tartışma yaşamış olabilirsiniz.Aranızı düzeltin.

3 12 Cevap Yaz
Dik Duruş 7 Eylül 2019 14:05

Osman yemin ederim Eskişehirspor dan soguttun beni ya valla sevgiden nefret doğuruyorsun artık sevdalısı oldum takımı küme düşürmek için dua ettirceksin bana istemeye istemeye..

1 10 Cevap Yaz
Es es li 7 Eylül 2019 14:01

Defol git Osman Fuat çapa adam gibi adam sen almanyana dön

1 15 Cevap Yaz
Es 7 Eylül 2019 12:03

Yeni hoca getireceğinize milyon rakamlarda sözleşme imzalayacağınıza o parayı hak eden Sayın Fuat çapa ya verin.

2 17 Cevap Yaz
Ali 7 Eylül 2019 11:55

Altında donun yok fotör şapka almaya kalkışıyorsun

0 20 Cevap Yaz
Tekin 7 Eylül 2019 11:55

Ben hayatımda bu osman kadar yüzsüz adam tanımadım..

0 19 Cevap Yaz
Es 7 Eylül 2019 11:52

Verin futbolcu kardeşlerimizin parasını ve hocalarımızın parasını görürsünüz nasıl maçların sonuçları’nın galibiyet olduğunu.

0 17 Cevap Yaz
Es 7 Eylül 2019 11:27

Biz seni istemiyoruz başkan Fuat çapa kalacak.

1 21 Cevap Yaz
Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi