Eskişehirspor’da gözler kongreye çevrildi!

ABONE OL:google news abone ol butonu
Videoyu Aç Eskişehirspor’da gözler kongreye çevrildi!
A
a

Eskişehirspor'da kongre günü yaklaşıyor. 2018-19 sezonunda kümede kalmayı başaran Eskişehirspor’da gözler artık 23 Mayıs Perşembe günü yapılacak olan Olağan seçimli mali genel kurula çevrildi. Siyah Kırmızı camiada başkanın kim olacağı merakla bekleniyor.

Sütiş Eskişehir
Eskişehirspor oldukça sancılı geçen Spor Toto 1. Lig maratonunu kümede kalarak noktaladı. Siyah Kırmızılı kulüpte artık tek gündem maddesi yapılacak olan başkanlık seçimi. 23 Mayıs Perşembe günü seçime gidecek olan Eskişehirspor’da başkanın kim olacağı merakla bekleniyor. Camiada şuana kadar resmi olarak adaylığını açıklayan tek isim Kaan Ay’ın yönetiminde ikinci başkan görevi yapan Osman Taş.

Taş’ın haricinde şuana kadar başka bir isim adaylığını açıklamadı. Eski başkanlardan Sinan Özeçoğlu’nunismi sık sık gündeme gelse de Özeçoğlu’nun adaylığa şuan için sıcak bakmadığı belirtiliyor. Eski başkan Halil Ünal ise hiçbir aday çıkmaması halinde tekrar koltuğa oturmaya hazır. Ayrıca Ünal’ın yakın arkadaşı olan Erdal Şahbaz’a liste yapması yönünde baskı kurduğu iddia ediliyor.
Ercan Kardeşler Kuyumculuk
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi