Eskişehirspor'da geri sayım!

ABONE OL:google news abone ol butonu
Videoyu Aç Eskişehirspor'da geri sayım!
A
a

Eskişehirspor’da sözleşmesi bitecek olan futbolcularla görüşmeler olumlu bir şekilde devam ediyor. Öğrenilen bilgiye göre yönetim Erzurumspor maçından önce toplu imza töreni yaparak iç transferdeki pürüzleri ortadan kaldırmayı hedefliyor.

Sütiş Eskişehir

Eskişehirspor haberleri

Son pürüzler kaldı
Önümüzdeki sezon 2. Lig’de kadrosunu korumayı hedefleyen Eskişehirspor iç transferde mesaisine devam ediyor. Sözleşmesi sona erecek olan futbolcularla görüşmelerini sürdüren yönetimin birçok futbolcuyla söz kestiği öğrenildi. 2-3 futbolcu ile henüz anlaşma sağlamayan yönetimin bu pürüzleri de ortadan kaldırıp toplu imza töreni yapmayı planladığı öğrenildi. Toplu imza töreninin Erzurumspor maçı öncesi yapılması bekleniyor.

Özer de ikna çabasında
Kadroyu muhafaza etmeyi isteyen ve futbolcularla sürekli görüşmeler yapan Eskişehirspor yönetiminin yanı sıra Teknik Direktör Mustafa Özer’in de futbolcularıyla özel görüşmeler yaptığı öğrenildi. Kadroyu muhafaza etmeleri halinde ilerleyen yıllarda başarılar yakalayacağına inanan Özer’in yönetime bu konuda yardımcı olduğu gelen bilgiler arasında. Sezon başından bu yana 12 puanı silinen Es Es ligin bitimine 6 hafta kala son sırada yer alıyor. 
 
Ercan Kardeşler Kuyumculuk
1000
icon
korhancan 8 Haziran 2020 16:13

Hala demeçler hala reklamlar!Bu ne perhiz bu ne lahana turşusu desem anlarmısınız acaba!!!

0 12 Cevap Yaz
Ligggg 6 Haziran 2020 23:47

Sayın özer Yönetimle birlikte takımı önce 2. Lige sonrada 3. Lige dusurmek başarıysa bunu yönetimle birlikte başardınız ve başaracaksınız. Tebrikler .....

0 3 Cevap Yaz
Transfer 6 Haziran 2020 23:40

Başkan zaten elinde 3-4 tecrübeli oyuncu var gerisi genç su an onları kimse almaz . O yüzden istemesende gençler Eseste kalacak. Önemli olan tecrübeli 3-4 oyuncuyu elinde tutabiliyormusun ona bak. Sizler taraftarı hicbirsey bilmiyor mu saniyorsunuz? Sizinde, hocaniz Özerinde söylemleri laf salatasından başka bir şey değil. amacınız hep gündemde kalmak. Yapacağınız en güzel şey birlikte istifa etmek.

0 4 Cevap Yaz
Nokta 6 Haziran 2020 14:59

Çalanlar pişmiş kelle gibii sırıtıp. gezerken eskişehirspor küme düşüyor. Kim bu duruma düşürdüyse onlarında soyu kurusun yazıktır günahtır koca bir es es neden bu kadar ayak altında. Defterler karıştırılsın mesut hoş an Halil Ünal murat diri almancı Osman tatar Mustafa kim suçlu herkes konuşsun

2 2 Cevap Yaz
Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi