Eskişehirspor'da gençler mercek altında!

ABONE OL:google news abone ol butonu
Videoyu Aç Eskişehirspor'da gençler mercek altında!
A
a

Eskişehirspor U-17 ve U-19 takımları özel maçta karşı karşıya geldi. Tesislerde oynanan karşılaşmayı Teknik Direktör Mustafa Özer yakından takip ederek genç oyuncular hakkında bilgi topladı

Sütiş Eskişehir
Eskişehirspor'un genç oyuncularına kendilerini gösterme fırsatı
Yaşam mücadelesini genç oyuncularıyla veren artık altyapıya yönelen Eskişehirspor’da, U-17 ve U-19 takımları özel maçta karşı karşıya geldi. Altyapıda forma giyen gençlerin performansları hakkında bilgi toplayan Teknik Direktör Mustafa Özer, U-17 ve U-19 takımlarının maç yapmasını istemişti. Her iki takım Vali Hanefi Demirkol Tesisleri’nde karşı karşıya geldi. Teknik Patron Özer, mücadeleyi yakından takip etti.

Diğer taraftan dün oynanan maçta A takımdan 13 futbolcu forma giyme şansı bulurken, U17 ve U19 karma takımı ise, 2 ayrı 11 halinde mücadele etti. Eskişehirspor A takımından Ebrar, Bilal Ceylan, Emir Omurtak, Sezgin Çolpan, Selman Çiftkanatlı, Buğra Çağlıyan, Doğukan Ünal, Berkay Kanır, Hamed Abiodun, Sunday Alimi ve Metahan Altunbaş ilk 11’de yer alırken, Alp Köseer, Bedirhan Akçay ve Yiğit Utku Gök ise sonradan oyuna girdi.

 
Kaynak : Anadolu Gazetesi
Ercan Kardeşler Kuyumculuk
1000
icon
Nicola 29 Ocak 2020 15:43

Hamed Abiodun, Sunday Alimi bu elemanlar ne zaman forma giyebilecek net bir bilgi yok mu?

0 0 Cevap Yaz
Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi