Eskişehirspor'da futbolcular serbest kaldı mı? Açıklama geldi!

ABONE OL:google news abone ol butonu
Videoyu Aç Eskişehirspor'da futbolcular serbest kaldı mı? Açıklama geldi!
A
a

Eskişehirspor tarihinde ilk defa amatör kümeye düşerken devre arasında transfer tahtasının açılması ile yapılan 20 transferin akıbeti merak konusu olmuştu. Eskişehirspor Basın Sözcüsü Tamer Yavuz bu konuda çıkan haberlele ilgili bir açıklama yaptı.

Sütiş Eskişehir
Eskişehirspor Basın Sözcüsü Tamer Yavuz, sosyal medyada Eskişehirspor’da bazı futbolcuların ayrıldığı yönündeki paylaşımlar hakkında konuştu. Yavuz, "Takımdan bazı futbolcuların ayrıldığı yönündeki iddialar gerçeği yansıtmamaktadır" ifadelerini kullandı. Hem Siyah-Kırmızılı yönetim hem de futbolcular Türkiye Futbol Federasyonu’ndan (TFF) küme düşmenin kaldırılması konusunda verilecek kararı bekliyor. 


ESKİŞEHİRSPOR'DA HERKES TFF'NİN KARARINI BEKLİYOR

Eskişehirspor'da yönetim gibi futbolcular da TFF’den gelecek karara odaklandı. Barış Memiş, Hamza Ok, İlker Sayan, Mehmet Taşçı gibi deneyimli isimler ve diğer futbolcuların TFF’den gelecek karara göre yönetimle görüşmesi bekleniyor. İsmail Haktan Odabaşı konusunda yönetimin kararsız olduğu gelen iddialar arasında. Yönetim her iki şartta da kadroyu korumak istiyor ancak bu isimleri elde tutmak için kaynak gerekiyor. Hem de haziran ayı içinde…
Ercan Kardeşler Kuyumculuk
1000
icon
Es 29 Mayıs 2023 11:51

Eskişehir sporu batianlar hakkında konusun

0 0 Cevap Yaz
Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi