Eskişehirspor'da evdeki hesap çarşıya uymadı

ABONE OL:google news abone ol butonu
Videoyu Aç Eskişehirspor'da evdeki hesap çarşıya uymadı
A
a

Kelkit ve Yomra galibiyetlerinin ardından Amasya’ya büyük umutlarla giden Eskişehirspor, kritik deplasmanda umduğunu bulamamıştı. Şimşekler hezimete uğradığı ve 4-0 mağlup olduğu maçta kendisini ateşe attı.

Sütiş Eskişehir
Eskişehirspor ligin 10’uncu haftasında 7 puanla 15’inci sırada başlamıştı. Art arda aldığı galibiyetlerle ateş hattından kurtulan Kırmızı Şimşekler, Amasya’ya oldukça umutlu ve moralli gitmişti. Deplasmandan en az 1 puanla ayrılmayı hedefleyen Siyah Kırmızılı ekipte evdeki hesap çarşıya uymadı. Maçın henüz ikinci dakikasında geriye düşen daha sonra oyundan kopan Es Es ilk yarısını 2-0 geride kapattığı mücadeleyi 4-0 kaybetti.
 
2 PUAN FARK OLUŞTU
10’uncu hafta maçları öncesinde 7 puanla 15’inci basamakta bulunan Es Es, 6 puanla ateş hattında yer alan Amasyaspor’a yenilince gerileyerek 16’ncı sıraya indi. Siyah-Kırmızılılar hafta sonu oynanacak olan Ağrıspor maçını kazanarak tekrar nefes almak istiyor. Eskişehirspor ile ateş hattının bir basamak üzerinde yer alan Amasyaspor arasındaki 2 puan fark bulunuyor.
 
Ercan Kardeşler Kuyumculuk
1000
icon
Zippo 9 Kasım 2022 20:14

6 puanlık maçı kaybettik

0 1 Cevap Yaz
Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi