saat FLAŞ HABER

Eskişehirspor'da Ercan özel izinle Eskişehir'den ayrıldı

ABONE OL:google news abone ol butonu
Videoyu Aç Eskişehirspor'da Ercan özel izinle Eskişehir'den ayrıldı
A
a

Eskişehirspor'un önemli silahlarından Ercan Kuruçay aldığı özel izinle Eskişehir'den ayrıldı. İşte detaylar...

Sütiş Eskişehir
Eskişehirspor’un başarılı futbolcusu Ercan Kuruçay’a izin verildi. Eskişehir’den ayrılmak zorunda kalan Ercan özel işleri nedeniyle antrenmana katılmadı. Son oynanan Demirspor karşılaşmasında klasını konuşturan ve rakip filelere 3 gol atarak hattrick yapan Ercan’ın yarın takıma tekrar katılıp antrenmanlara kaldığı yerden devam edeceği öğrenildi.

Hayrettin takıma katıldı

Ligde son oynanan Demirspor karşılaşmasında ayağı burkulan Hayrettin Cengiz oyundan çıkmak zorunda kalmıştı. Tedavisine hemen başlanılan Hayrettin’in korkulacak bir durumu olmaması ise camianın için rahatlatmıştı. Başarılı sol bek son antrenmana katıldı ve takımla birlikte çalıştı. Hayrettin, 18 Şubat Pazar günü oynanacak olan Yunusemrespor karşılaşmasında forma giyebilecek.

Şimşekler şut çalıştı

Bu hafta sonunu maç oynamadan geçirecek olan Eskişehirspor’da antrenmanlar devam ediyor. Kozlu karşısında hükmen galip sayılacak olan Siyah Kırmızılı ekip eksiklerini kapatmaya çalışıyor. Teknik Direktör Levent Kartop önderliğinde çalışan ekip antrenmana koşu ve ısınma hareketleriyle başladı. Ardından top çalışmasına geçen Şimşekler, antrenmanı şut çalışmasıyla tamamladı. 
 
Ercan Kardeşler Kuyumculuk
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi