Eskişehirspor'da dört oyuncu serbest!

ABONE OL:google news abone ol butonu
Videoyu Aç Eskişehirspor'da dört oyuncu serbest!
A
a

Eskişehirspor'da kalıp kalmayacakları henüz netlik kazanmayan Mevlüt Çelik, Ekrem Kılıçarslan, Alperen Kocabaş ve Mehmet Feyzi Yıldırım'ın sözleşmeleri sona erdi.

Sütiş Eskişehir

Eskişehirspor haberleri

Eskişehirspor'da Mevlüt Çelik, Ekrem Kılıçarslan, Alperen Kocabaş ve Mehmet Feyzi Yıldırım'ın sözleşmeleri sona erdi. Sezonun tamamlanmasının ardından serbest kalan futbolcularla daha önce görüşme yapan yönetim sonuç alamamıştı. Bu 4 oyuncunun kariyer planlaması için yönetimden süre istedi.

EKREM’E KAPIMIZ AÇIK
Eskişehirspor’un başarılı file bekçisi Ekrem Kılıçarslan sözleşmesi uzatmadığı için kadroya alınmıyordu. Deneyimli file bekçi Boluspor maçı öncesi takımdan ayrılarak memleketi olan Zonguldak’a gitti. Gideceği başka kulüpte 2 ve 3’üncü kaleci olmak istemeyen Ekrem, eğer hiçbir kulüple anlaşmazsa kariyerine Eskişehirspor’da devam edecek. Bu konu hakkında açıklamada bulunan Eskişehirspor Başkan Yardımcısı Fatih Baturaygil, “Kendisi bizden izin isteyerek memleketine gitti. Bizim kapımız ona sürekli açık. İstediği gibi bir takım bulamadığı taktirde Eskişehirspor ile sözleşme yenileyecek” dedi.
Ercan Kardeşler Kuyumculuk
1000
icon
Nicola 21 Temmuz 2020 08:07

Kurtuluş alt yapıda, kurtuluş gençlerde gibi saçma sapan hayallere dalınamayacağını görüyorsunuz.. Endüstriyelleşen futbol buna izin vermiyor malesef.. Yetiştirdiğin genç oyuncuyu elinde tutacak maddi gücün yoksa bedavaya uçup gidiyor.. Futbolcular da haklı kendi açılarından.. Adam ekmek parasının derdinde.. Genç oyuncular bile A takıma çıkartılırken uzun sözleşmeler imzalamak istemiyor kendini bağlamamak için.. TEK KURTULUŞ PARA!

0 8 Cevap Yaz
Dik Duruş 20 Temmuz 2020 18:12

Şimdi nolucak ligden düştük eldeki topcular gitti alt yapi gidiyo yayın geliri TFF geliri düştü. Hep sorunlar.

0 6 Cevap Yaz
olacak belli

dahada düşmemek için uğraşacagız

0 5
esesliiii

olacağı belli. Bu takımı elinde tutamayan küçülme küçülme diyerek takımın düşmesine sebep olan topçularına sahip çıkamayan ara bulamayan vizyonsuz yönetim ve hoca istifa edecek. tabiki yürekleri varsa.....

0 3
Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi