Eskişehirspor’da çember daralıyor!

ABONE OL:google news abone ol butonu
Videoyu Aç Eskişehirspor’da çember daralıyor!
A
a

Eskişehirspor 4 Haziran’da yeni başkanını seçmeye çalışacak. Ancak şimdiye kadar resmi bir aday çıkmadı ve kulübün de oldukça kısıtlı bir zamanı var.

Sütiş Eskişehir
Eskişehirspor’da kongre için geri sayım sürüyor. Siyah Kırmızılı kulüpte 4 Haziran’da yapılacak olan kongrede başkanın kim olacağı merakla bekleniyor. Ancak şimdiye kadar başkan adayı çıkmaması taraftarı derinden üzüyor. Camia bir an önce güvenilir ve kulübü iyi yerlere getirecek bir başkan adayının çıkmasını ve tüm şehrin bu başkana destek vermesini istiyor. Her geçen gün kuşkusuz Eskişehirspor için aleyhine işliyor.

Sözleşmeleri bitiyor
Eskişehirspor’da 3 gün sonra tam 12 futbolcunun sözleşmesi sona eriyor. Bedirhan, İbrahim Halil, Furgan Polat, Muhammed Yahya Akbulut, Ebrar Aydın, Ömer Faruk Güler,  Emir Yıldız gibi isimler pazartesi günü serbest kalıp istediği kulübe imza atabilecek. Takımın deneyimli oyuncusu Sezgin Coşkun ve Kıvanç Karakaş’ın da sözleşmesi yine 31 Mayıs’ta sona eriyor.

FIFA’da bekleyen dosyalar
Eskişehirspor’un belini büken FIFA dosyaları kulübün geleceği tıkıyor. Transfer yasağı bulunan Boffin, Bienvenü, Toko, Milinkovic, Tanase dosyalarına ödeme yapılmadığı müddetçe Es Es transfer yapamayacak. Ayrıca TFF’de bekleyen dosyalarda kulübü oldukça zorluyor. Başkan Mustafa Akgören transfer yasağı bulunan FIFA’daki 5 dosyanın 3-4 milyon liraya kapanacağını belirtiyor.
Ercan Kardeşler Kuyumculuk
1000
icon
es esli 3 Haziran 2021 13:08

Murat diri koş Halil unal seni ariyor

0 0 Cevap Yaz
Kamer 26 29 Mayıs 2021 15:35

Az biraz param olsa, birde kimsenin işime burnunu sokmayacağını bilsem ben talip olurdum ama... 5 sene sonra süperligde ilk 5 e sokmazsam nüfus kağıdımı Bursa diye değiştircem söz!

0 5 Cevap Yaz
ess 29 Mayıs 2021 15:13

amma çok bot hesap var

1 1 Cevap Yaz
Mahmudiyeli 29 Mayıs 2021 12:32

Başından beri söylüyom kimse aday olmaz boşa zaman kaybı tatarla yola devam varsa daha iyi yapan çıksın ortaya hodri meydan!

9 2 Cevap Yaz
eleştiri istemiyorsun yani 29 Mayıs 2021 12:06

haziruna bakınca tatar tek sesli kongre istiyor, eleştirecekler yok hazirunda, çok korkmuş olmalılar. Halil Ünalın yan yönetimine bırakırsınız artık

1 13 Cevap Yaz
Hazirun 29 Mayıs 2021 12:05

Hazirunu kuşa döndürmüşsünüz, korkmayın

1 8 Cevap Yaz
Neyin Korkusu Bu 29 Mayıs 2021 12:04

Hazirun listesinde 31 Marttan önce aidat yatıranların alınmış olması neyin korkusudur tatar. Seni kurtaracak olanlar haziruna almadıklarındı. Ha şunuda söyleyeyim Halil Ünal kendisi olmasada bir yönetim çıkartma hazırlığında haberin ola.

0 10 Cevap Yaz
Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi