Eskişehirspor'da Çapa'dan gol dersleri

ABONE OL:google news abone ol butonu
Videoyu Aç Eskişehirspor'da Çapa'dan gol dersleri
A
a

Siyah Kırmızılıların deneyimli Teknik Direktörü Fuat Çapa bu sezon uygulayacağı oyun sistemini Siyah-Kırmızılı futbolculara aşılıyor. Dünkü antrenmanda kaleden başlayan topun sistemli bir şekilde nasıl gol atılacağı üzerinde  çalışıldı 

Sütiş Eskişehir
            Eskişehirspor geliyor!
Eskişehirspor tempoyu yükseltiyor
Yeni sezona fırtına gibi girmek isteyen  ve bunun sinyallerini hazırlık maçlarında veren Eskişehirspor’da çalışmalar tüm hızıyla devam ediyor. Bolu kampından sonra Eskişehir’de de tempoyu düşürmeyen Siyah-Kırmızılı ekip bir hayli çapa sarfediyor. Günde çift idman yapan Es Es’te Teknik Direktör Fuat Çapa kafasındaki oyun planını futbolcularına benimsetmek için yoğun çapa sarf ediyor. Dün sabah yapılan antrenman tamamen bunun üzerineydi. Önce geniş alanda iki grup halinde pas çalışan takım, ikinci bölümde taktik çalışmaya geçti. 

Oyuncularını sık sık uyardı
Dün yapılan antrenmanda  tam saha çift kale şeklinde yapılan çalışmada her oyuncu kendi mevkisinde oynadı. Değişmeli bir şekilde yapılan antrenmanda oyun kalecilerden başladı. Kalecilerden topu alan stoperler müsait olduğuna inandığı orta sahalarla topu buluşturdu. 6 veya 8 numara pozisyonunda oynayan futbolcular kanat oyuncularına topu aktardı. Düzgün orta yapan kanat oyuncuları forvetleri golle buluşturdu. Çapa antrenman esnasında sık sık çalışmayı durdurarak gördüğü hatalar üzerine ‘Hata istemiyorum!’ diyerek bulundu.

 
Kaynak : Anadolu Gazetesi
Ercan Kardeşler Kuyumculuk
1000
icon
bilek26 2 Ağustos 2018 11:06

işte çalışma böyle olur.

0 0 Cevap Yaz
Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi