Eskişehirspor'da can sıkan haber

ABONE OL:google news abone ol butonu
Videoyu Aç Eskişehirspor'da can sıkan haber
A
a

Eskişehirspor yarın evinde Geredespor ile karşılaşacak. Kırmızı Şimşekler maç için hazırlıklarını tamamlarken sakat futbolculardan gelen haber moralleri bozdu.

Sütiş Eskişehir
Eskişehirspor’da yarınki maç öncesi 2 futbolcunun sportif sakatlığı bulunuyor. Alaplı maçında sakatlanan stoper Erdin Üzer bugün takımla beraber çalışmalara başlayacak ancak yarınki Gerede maçında forma giyemeyecek. Orta saha oyuncusu Serdar Sudun’un ayak bileğindeki bağlar da
problem var. Antrenmanlara çıkmayan deneyimli ismin oynama ihtimali bir hayli zor görünüyor.

Düdük Güler’de olacak

Bölgesel Amatör Lig’de Pazar günü Eskişehirspor ile Geredespor arasında oynanacak olan mücadeleyi yönetecek hakem açıklandı. Türkiye Futbol Federasyonu Merkez Hakem Kurulu tarafından yapılan açıklamaya göre mücadeleyi İstanbul bölgesi hakemlerinden Mehmetcan Güler yönetecek. Güler’in yardımcıları Can Orhan Çelebi ve Muhammed Şamil Göçgün olacak. Maçın dördüncü hakemi ise İbrahim Zeydan.

Yavuz Özsevim rakip olacak

Eskişehirspor’un yarın sahasında konuk edeceği Geredespor’un kadrosunda tanıdık bir isim var. 2019-20 sezonunda Yunusemrespor’da, 2021-22 sezonunda Anadolu Üniversitesi’nde, son olarak bu sezon başında tekrar Yunusemrespor’da forma giyen Yavuz Özsevim, Geredespor’un başarısı için ter döküyor. 33 yaşındaki stoper, sezon başında Yunusemrespor formasıyla Es Es’e karşı forma giymişti.
 
Ercan Kardeşler Kuyumculuk
1000
icon
murat 23 Aralık 2023 13:04

kazanma vakti

0 1 Cevap Yaz
Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi