Eskişehirspor'da büyük tehlike! Şimdilik 4 futbolcu...

ABONE OL:google news abone ol butonu
Videoyu Aç Eskişehirspor'da büyük tehlike! Şimdilik 4 futbolcu...
A
a

Eskişehirspor’da uzun süredir konuşulan kriz sonunda patlak verdi. Uzun süredir maaş alamayan Jesse, Kamal Issah, İbrahim Sissoko ve Mehmet Feyzi Yıldırım alacakları ödenmediği gerekçesiyle Türkiye Futbol Federasyonu’na başvurdu. Futbolcular devre arasında serbest kalabilir.

Sütiş Eskişehir
Eskişehirspor’da mayıs ayından buyana bir türlü maaş alamayan Siyah Kırmızılı futbolcular uzun süredir TFF’ye başvurmamak için direniyordu. Yeni yönetimin gelmesiyle bazı futbolcuların alacaklarının ödenmesi için düğmeye bastığı öğrenildi. Bazı futbolcular, Türkiye Futbol Federasyonu’na başvurdu ve beklenen kriz patlak verdi.

Şimdilik 4 futbolcu

Aslında en büyük tehlike ise alacakları ödenmediği gerekçesiyle TFF’ye başvuran isimlerin Ocak ayında serbest kalmaları. Serbest kalma hakkına sahip olacak futbolculardan Jesse, İbrahim Sissoko, Kamal Issah ve Mehmet Feyzi Yıldırım, alacakları ödenmediği gerekçesi ile Türkiye Futbol Federasyonu’na başvuran ilk isimler oldu.

Gözler yönetimde

Takımdaki diğer futbolculardan bazılarının da önümüzdeki günlerde serbest kalma hakkını kullanmak için gerekli başvuruları yapması beklenirken, yaklaşık 6 Milyon TL’yi bulunan geciken ödemelerle karşı karşıya kalan Başkan Mustafa Akgören ve yönetiminin, bu krizle nasıl baş edeceği merak konusu.
Kaynak : Anadolu Gazetesi
Ercan Kardeşler Kuyumculuk
1000
icon
AÇIK ÇAĞRIDIR 3 Aralık 2019 23:03

Kulübü prestij kazanma yeri haline getiren bu arkadaşlar, madem bütçeniz yoktu neden bu işe talip oldunuz kardeşim. Taraftar temsilcisiymiş geçin bunları kardeşim, bu kulübe gerçek zararı amigo lar verdi. Eski amigolar şimdi kendilerine taraftar temsilcisi veya türbin önderi diyor. Çok komik bir durum bu, İşte sonuç bu oluyor amigolara kulüp verilirse sonuç budur kardeşim. İvedilikle kongre kararı alınsın.

0 1 Cevap Yaz
eseslee 3 Aralık 2019 16:37

BU 4 LÜDEN Jesse ve Kamal Issah KALSIN YETER

3 1 Cevap Yaz
EsEs 3 Aralık 2019 13:24

Bu oyuncuları kadroda tutmak gerekir.

1 4 Cevap Yaz
Dik Duruş 3 Aralık 2019 13:16

Tatar Mustafa verir bence iş adamı sonuçta.

1 6 Cevap Yaz
sıtkı sıyrılmış

yönetimdekilerin bir çoğu iş insanıymış,500 er bin tl verseler 12 kişi 6 milyon yapar ,eeee Rıza başkan da bankayla görüşmüştü o da halloldu,bence yeniden genel kurula gidip bir konsorsiyum oluşturulmalı. Mustafa Akgören.Rıza Soydaş,Talat Törenci, nin dönüşümlü başkanlık yapacağı bir sistemde Mete Yılmaz da idari ve mali işler den sorumlu başkan yardımcılığına getirilirse bu sene play off a oynarız gibime geliyor

6 3
esesli 3 Aralık 2019 11:21

boşa çıkınca hem bizden alacağını alıyor hemde yeni transfer yapabiliyor. sıkıntılı bir durum. öyle abartılacak topçu yok bizde; Koyunun olmadığı yerde keçiye Abdurrahman Çelebi derler ...

0 6 Cevap Yaz
Nicola 3 Aralık 2019 10:16

Transfer sezonu yaklaşıyor ve boşa çıkarak bedavaya transfer yapmak steyen oyuncular bir bir bu yolu seçeceklerdir.. Ben Jesse'yi takımda tutabileceğimzi sanmıyorum..

2 3 Cevap Yaz
Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi