Eskişehirspor'da büyük kriz! Felix Michel kaçtı!

ABONE OL:google news abone ol butonu
Videoyu Aç Eskişehirspor'da büyük kriz! Felix Michel kaçtı!
A
a

Eskişehirspor'da bugün önemli bir gelişme yaşandı. Sabah yapılan antrenmana mazeretsiz katılmayan Felix Michel'in izin almadan ülkesi İsveç'e kaçtığı belirtildi. Noter huzurunda tutanak tutturan yönetim Felix Michel'e dava açmak için çalışmalara başladı.

Sütiş Eskişehir
Eskişehirspor güne Felix Michel krizi ile başladı. Geçtiğimiz günlerde alacakları nedeniyle sıkıntı çıkaran ve yetiştirme bedeli nedeniyle eski kulübünün Eskişehirspor'u FIFA'ya şikayet ederek nerdeyse 6 puanının silinmesi ile burun buruna getiren Felix Michel kimseye haber vermeden Eskişehir'i terk etti. Bu sabah yapılması planlanan antrenmana gelmeyen İsveçli futbolcuya ulaşmak isteyen yönetim oyuncunun ülkesine kaçtığı haberiyle bir şok daha yaşadı. 

Eskişehirspor yönetimi, kendilerinden ve teknik heyetten izin almadan antrenmana gelmeyen ve bu sabah Eskişehir'i terk edip ülkesi İsveç'e kaçan Felix Michel için harekete geçti. İlk olarak antrenmana bir noter getiren yönetim oyuncunun izinsiz olarak antrenmana çıkmadığını tutanaklarla belgeledi. Eskişehirspor yönetiminin konuyla ilgili yasal süreci başlatacağı belirtildi.

Eskişehirspor'a FIFA'dan ihtar gelmişti

FIFA tarafından Eskişehirspor Kulübüne, Felix Michel yüzünden 6 puan silme talebiyle ihtar çekildiği, yönetimin 53 Bin Avro ödemeyi 23 Şubat 2018 günü mesai bitiminden önce yaparak, puan silme cezasını önlediği öğrenildi. Eskişehirspor zor günler geçirirken son dakikada daha büyük bir krizden kurtuldu.

FIFA’da 17 dosyası bulunan Eskişehirspor’da, sürpriz bir FIFA dosyasının daha kulübün önüne çıktığı öğrenildi. Alınan bilgilere göre, Başkan Halil Ünal’ın, geçtiğimiz sezon Erkan Zengin’in tavsiyesi üzerine İsveç Syrianska Futbol Kulübünden transfer ettiği savunma oyuncusu Felix Michel için, kulübü tarafından yetiştirme bedeli ödenmediği gerekçesi ile FIFA’ya başvurduğu, kararın çıktığı ve 53 Bin Avro yetiştirme bedelinin ödenmesi için Eskişehirspor Kulübü’ne ihtar çekildiği öğrenildi. 6 puan silme talebiyle gelen dosyanın, son ödeme tarihinin dün olduğu ve Başkan Ünal’ın, 53 Bin Avro ödemeyi yaparak, 6 puan silme cezasını önlediği belirtildi.
Kaynak : www.anadolugazetesi.com
Ercan Kardeşler Kuyumculuk
1000
icon
Hasan hüseyin 2 Mart 2018 22:55

İyi olmuş O vücudu beynini taşıyamıyordu Bizim gençler oynasın

0 0 Cevap Yaz
babanın oğlu kemal 2 Mart 2018 10:58

kara mithat'ın işi bu. yapsa yapsa o yapar. ama arap cemal de olabilir.

1 2 Cevap Yaz
kürşat 2 Mart 2018 00:41

uçak biletini Erkan halletmiştir..fakat babasının çiftliği gibi hiç bir oyuncu gidememeli..Fifa ya şikayet edilip çatır çatır tazminat alınmalı..

1 6 Cevap Yaz
Eses 1 Mart 2018 21:11

Kaçma olayını sadece ulusal düzeyde bırakmayıp acilen uefa ve fifaya şikayette bulunulmalı. Nasıl ki her futbolcu kulüpten hakkını alıyorsa kulüpte hakkını bunlara yedirmemeli.

0 7 Cevap Yaz
Fiko 1 Mart 2018 15:30

Zaten bi moka yaramiyordu defolsun .

3 5 Cevap Yaz
Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi