Eskişehirspor’da bu ateşi büyüteceğiz!

ABONE OL:google news abone ol butonu
Videoyu Aç Eskişehirspor’da bu ateşi büyüteceğiz!
A
a

Eskişehirspor’un yeni Teknik Direktörü Cem Karaca sezon açılışında açıklamalarda bulundu. Karaca, “ Çok umutluyum. Mücadele eden, çok koşan ve hırslı bir takım oluşturmak istiyorum” dedi.

Sütiş Eskişehir
Kazım Kurt Seçim 2024 DT haber içi
Teknik Direktör Cem Karaca “Böyle büyük bir camiaya geldiğim için çok mutluyum. Benim için böyle bir camiada çalışmak gurur. Başkanımıza ve yönetim kurulumuza teşekkür ediyorum. Böyle ateşten gömleği giydiler. Ama ateşi de yaktılar. Öyle bir takım yaratmak istiyorum ki çok mücadele eden, çok koşan, genç ve hırslı bir takım... Bunu başarabileceğimize inanıyorum. Takımımız tecrübesiz değil. TFF 1 Lig’de çok maç oynadılar. Ufak tefek dokunuşlarım olacak. Çok umutluyum” dedi.

Kampa gideceğiz
“Bütün futbolcuları 10 gün izleyeceğim” diyen Karaca şunları söyledi; “Sonra takımdaki sayı 25’e inecek. Kampa gitme düşüncemiz var. Kampa kadar sayıyı 26-27’ye düşüreceğiz. Ama herkese şans verip görmek istiyoruz. Ona göre takımı kuracağız. Oynayacağımız grup diğer gruba göre daha kolay gözüküyor. Diğer takımlar çok iddialı. Bizim hedefimiz öncelikle lige adapte olmak. Eskişehir’e layık bir takım yaratıp şehirle takımın birleşmesini tekrar sağlamak istiyoruz. Başkan ateşi yaktı, eskisi gibi biz bize olmak istiyoruz. Bu ateşi büyüteceğiz.”
Ercan Kardeşler Kuyumculuk
1000
icon
Göktane 2 Ağustos 2021 01:22

Yeni takım şart oldu. Boşa umut verip işi geciktiriyorlar. Bu arkadaş belki iyi niyetli olabilir ama sorun kötü futbol ya da oyuncu disiplinsizliği ya da taraftarın maça gelmemesi değil ki. Sorun 300 milyon borç yarın gene puan silmeler gelir. Biz yönetime tek birşey soruyoruz paran var mı yoksa nereden bulacaksın. Bunlara cevap yok yönetime avukat varmış mühendis varmış. Yarın Pinto geldiğinde mühendis t cetveliyle mi ödeyecek. Biz bu borçlar sizin borcunuzda demiyoruz. Ama insanları boşa umutlandırmanın anlamı yok. Ne olacaksa olsun kardeşim.

0 5 Cevap Yaz
eses 1 Ağustos 2021 12:49

sende birdene. burası yardımcıları sınıf atlamak için okul deneme tahtası gelenler sınıfta kaldı sende onların yardımcılığını yaptın galiba. Es. es ne hale getirdiler

0 1 Cevap Yaz
Ekici 31 Temmuz 2021 12:05

Eskişehir le uzaktan yakından alakan yok bu taraftar seni kabul etmez. Şimdiden bavulunu topla.

7 3 Cevap Yaz
Esesli 31 Temmuz 2021 11:09

Hocam merak etmeyin zaten biz bize olacaksınız.Maalesef kimsenin el attığı yok.

1 4 Cevap Yaz
Zippo 31 Temmuz 2021 10:20

Ben bu rüyayı daha önce gördüm geçen senenin aynısını yasiyoruz

3 9 Cevap Yaz
Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi