Eskişehirspor'da bomba iddia! Halil Ünal...

ABONE OL:google news abone ol butonu
Videoyu Aç Eskişehirspor'da bomba iddia! Halil Ünal...
A
a

Eskişehirspor'da başkan arayışı devam ediyor. 30 Mayıs Perşembe günü yeni başkanını seçmeye hazırlanan Eskişehirspor’da kritik görüşmeler sürüyor. Eski yöneticilerden Nihat Çuhadar, Halil Ünal ve Aydın Begiter, güçlü bir yönetimin oluşması adına görüşmeler yapıyor. Ayrıca aday olan Osman Taş da yönetim oluşturmak için yoğun bir çaba harcıyor.

Sütiş Eskişehir
Eskişehirspor haberleri

Eskişehirspor’da yapılacak olan kongre öncesi kimin başkan olacağı merakla bekleniyor. Camiada şuana kadar adaylığını açıklayan tek isim Osman Taş oldu. Yönetim listesini oluşturmaya çalışan Taş’ın, Kaan Ay yönetiminden bir çok ismi yeni yönetimine dahil ettiği öğrenildi. Taş’ın listesinde; Mehmet Şimşek, Mustafa Polat, Rasim Bob, Selim Demircioğlu gibi isimlerin yer aldığı öğrenildi.

Ayrıca Eskişehirspor’un eski başkanı Halil Ünal’ın da güçlü bir yönetim oluşturmak için kolları sıvadığı belirtiliyor. Eski yönetici ve başkan arkadaşlarıyla sık sık görüşme yaptığı öğrenilen Ünal’ın öncelikle İsmail Hakkı Gül’ü ikna etmeye çalıştığı sızan bilgiler arasında. Adaylığının şu an için söz konusu olmadığını söyleyen Gül birkaç gün içinde yakın çevresiyle birlikte son kararını vereceği belirtiliyor.

HALİL ÜNAL ADAY OLACAK İDDİASI

Ayrıca Nihat Çuhadar ve Halil Ünal’ın Aydın Begiter’e ‘Başkan sen ol’ dediği gündeme geldi. Begiter’in ise buna sıcak bakmadığı daha genç ve camianın da olumlu bakacağı bir ismin ortaya çıkması gerektiğini söyledi. Son olarak Halil Ünal’ın ise her ihtimale karşı liste hazırlığı yaptığı ve 30 Mayıs’ta kendisinin aday olacağı iddia ediliyor. 30 Mayıs’a kadar Es Es’te hareketli günlerin yaşanacağı görünüyor.
Kaynak : Anadolu Gazetesi
Ercan Kardeşler Kuyumculuk
1000
icon
Rahat nefes 27 Mayıs 2019 22:37

Merak etmeyin, çok ciddi bir müteahid ikna edilmek üzere, listesiyle Perşembe günü seçim için salonda olacaktır. ve listesi çok güçlü isimlerden oluşuyor, hem bürokrasi, hem ticaret, hemde üniversite ayagından çok güçlü insanlarla geliyor.

2 1 Cevap Yaz
pompeo 27 Mayıs 2019 14:51

Keske Topkaya gelse .....

1 5 Cevap Yaz
pompeo 27 Mayıs 2019 14:50

Indiragandi takimi EsEs imin sirtindan inmezz inemezzz .....

0 9 Cevap Yaz
Alpulu 27 Mayıs 2019 14:08

Takım kümede kaldı, transfer tahtası açıldı ya leş kargaları ortaya çıktı. Halil Ünal Eskişehirsporu batırırken kankası Akp'li Rafet Demirtaş Alpu Belediyesini 49 milyon borçla devretti. Hala insan içine çıkıyorsunuz ya... Pes.

2 13 Cevap Yaz
es es 27 Mayıs 2019 13:00

halil efendi uzak dur. Maşaların diri gibi adamlarla bir oldun onlar kongre istedi sen aday oldun yediğiniz yeter. Dorukanı bedavaya verdin şimdi takımda onun gibi gençler var onlarıda gelip verirsin sen nekadar kazanıyorsan bu işten. Taraftarda sizler varken bu takımın peşinde perişan. Amatöre gidelim sen de murat diri gibi adamlarda aynı gün toz olursunuz kurtuluruz.

0 15 Cevap Yaz
ESESIM 27 Mayıs 2019 12:21

Ya yeter artık,halil veya yardakçıları bi düşün eses in yakasından ,siz olmayın biz amatöre bile raziyiz

2 18 Cevap Yaz
Yok artık 27 Mayıs 2019 11:46

sen kalkacaksın Büyükşehire ve belediyelere laf söyleyeceksin sonra Kazım Başkanın adayı olacaksın. Yok öyle bir dünya, tamam Nihat, Halil le iyidir. Fakat bunca olaydan sonra bu kadar cesurca davranacağını sanmam, hem ayrıca önemli bir müteahit liste hazırlıyor, çok önemli desteklerle,

3 9 Cevap Yaz
Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi