Eskişehirspor'da bir tepki de Coşkun Hoca'dan!

ABONE OL:google news abone ol butonu
Videoyu Aç Eskişehirspor'da bir tepki de Coşkun Hoca'dan!
A
a

Eskişehirspor başkanını ararken dün ETB Başkanı Murat Diri'nin açıklamalarına bugün de teknik direktör Coşkun Demirbakan'ın açıklamaları eklendi. İşte Coşkun Hoca'nın açıklaması.

Sütiş Eskişehir
Eskişehirspor Osman Taş'ın istifası ile girdiği kongre sürecinde yeni başkan adayını ararken resmi olarak aday çıkmaması ancak birçok ismin zikredilmesi tartışmalara neden oldu. Dün Eskişehirspor Taraftarlar Birliği Başkanı Murat Diri'nin yaptığı "Eskişehirspor üzerinden reklam yapmasınlar" açıklamasına bugün de Teknik Direktörü Coşkun Demirbakan sosyal medyadan eklemeler yaptı.

Eskişehirspor Teknik Direktörü Coşkun Demirbakan sosyal medya hesabından "reklam peşinde koşanlara" sert çıktı ve "Kulübü yıprattığınızın farkında mısınız?" diyerek tepki gösterdi. Demirbakan paylaşımında şu ifadelere yer verdi: Belediye başkanlarımız, emniyet müdürümüz imkanları dahilinde gerektiğinden fazlasını yaptılar ve yapıyorlar. Bunun haricinde ucuz reklam peşinde koşanlara Kendi reklamlarınızı yaparken Kulübün manevi şahsiyetini, futbolcuları ve bizleri rencide ettiğinizin farkındamısınız.

Eskişehirspor üzerinden reklam yapmasınlar
 
Kaynak : Anadolu Gazetesi
Ercan Kardeşler Kuyumculuk
1000
icon
Memet 7 Kasım 2019 15:20

Hocam Mete kaan demir niye kadro da yok .

2 2 Cevap Yaz
Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi