Eskişehirspor’da artık netice vakti!

ABONE OL:google news abone ol butonu
Videoyu Aç Eskişehirspor’da artık netice vakti!
A
a

Eskişehirspor Teknik Direktörü İlhan Var, Pazar günü oynanacak olan Altınordu maçı için oyuncularını motive etmeye çalışıyor. Genç teknik adam tüm planlarını galibiyet için yapıyor.

Sütiş Eskişehir

Eskişehirspor haberleri

Siyah Kırmızılı ekipte ligde galip gelememenin stresi ve üzüntüsü yaşanıyor. Ligde tam 23haftadır galip gelemeyen Kırmızı Şimşekler bu kötü gidişatı Altınordu maçında sonlandırmak istiyor. Eskişehirspor’da Teknik Direktör İlhan Var gerçekleşen antrenmanlarda her fırsatta oyuncularını motive ederek, kaybolan özgüveni yerine getirmeye çalışıyor.

Artık netice vakti
Oynanan iyi futbolu bir türlü galibiyetle süsleyemediklerinin altını çizen İlhan Var bunu artık Altınordu maçında neticeye kavuşturmayı hedefliyor. Adana Demirspor mağlubiyeti sonrası takımın düşen motivasyonunu yükseltmek için büyük bir çaba sarf eden genç takım, bu konuda takım kaptanı Sezgin Coşkun’dan sık sık yardım alıyor.

Telafi edeceğiz
Maçın kendileri açısından çok önemli olduğunu belirten Eskişehirspor Teknik Direktörü İlhan Var, “Adana Demirspor maçında iyi oynadığımız söylenebilir. Son 20 dakikaya önde girdik. Ancak gelen beraberlik golünden sonra demorilize olduk ve maçı kaybettik. Bunu Altınordu maçında telafi edeceğimize inanıyorum” dedi.
Ercan Kardeşler Kuyumculuk
1000
icon
9 eksikli genç takım futbol dersi verdi 29 Kasım 2020 18:15

Hak edene formayı vermezsen ve bunu yılların geleneği yaparsan !!! (Hocayı tebrik ederim, bence bu malzemeyle bu kadar olur) ALTYAPI, FABRiKA,... reklamlarıyla, konuşmayla olmaz... 9 eksikli takımın genç takımı gelir, altyapı nasıl olur ÖĞRETiR gider... Bırakın bu işleri, süper ligde Beşiktaş a karşı deplasmanda, 0-2 öndeyken 3-2 kaybettiğimiz maç varya... ĪŞTE HERŞEY orada bittiydi aslında. BÜYÜK olmayı FIRSATIN VARKEN hedeflemezsen, istemezsen! bir gün yok olur gidersin... Kapatın bitsin.

2 0 Cevap Yaz
Dik Duruş 28 Kasım 2020 18:05

Bu haftada olmaZ haftaya dersiniz haftalar bitmez her hafta bunu duyuyoruz ne yazikki.

0 4 Cevap Yaz
Haksever 28 Kasım 2020 16:55

Altınordu bu ligin en iyi takımı bize beş çeker boşuna ümitlenmeyelim

0 1 Cevap Yaz
Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi