Eskişehirspor'da Altınordu hazırlıkları başladı

ABONE OL:google news abone ol butonu
Videoyu Aç Eskişehirspor'da Altınordu hazırlıkları başladı
A
a

Milli arayı Afjet Afyonspor ile yaptığı hazırlık maçı ile değerlendiren Eskişehirspor, bu maçın ardından Altınordu karşılaşmasının hazırlıklarına başladı.

Sütiş Eskişehir
Eskişehirspor lige dönüyor. Lige verilen milli arada Afjer Afyonspor ile hazırlık maçı yapan Eskişehirspor bu maçın ardından Altınordu karşılaşmasının hazırlıklarına başladı. Afjet Afyonspor maçının ardından Siyah Kırmızılı takım rejenerasyon çalışması gerçekleştirdi. Teknik Direktör Fuat Çapa yönetimindeki antrenman yaklaşık 60 dakika sürdü. Sakatlıkları bulunan Sezgin Coşkun, Furgan Polat, Bedirhan Altunbaş, Erdal Aktari, Ferhat Kiraz’ın tedavilerine devam edildi.

Altınordu kötü gidişata sona vermek istiyor

Sezona Play-Off hedefiyle giren Altınordu, 8 haftası geride kalan Spor Toto 1. Lig’de sadece 7 puan toplayarak milli araya 14. basamakta girdi. Bu süreçte istediği puanları toplayamayan kırmızı-lacivertliler beklentilerin altında kalırken, ilk 8 haftalar itibariyle son 5 sezonun en kötü başlangıcını yaptı. İzmir ekibi 22 Ekim Pazartesi günü evinde oynayacağı Eskişehirspor karşılaşmasını kazanıp kötü gidişata sona vermek istiyor. 
Ercan Kardeşler Kuyumculuk
1000
icon
Kadir 15 Ekim 2018 07:40

Hatayspor maçında olduğu gibi telaşlı ,ümitsiz,dan-dun oynarlarsa puan hayal.

0 0 Cevap Yaz
Mehmet KILINÇ 14 Ekim 2018 19:00

🇹🇷 Altınordu iyi takım ama inşaallah Es Es bu maçı alacaktır. . . Çünki buna çok ihtiyacımız var . . . 🇹🇷

1 0 Cevap Yaz
Mehmet KILINÇ 14 Ekim 2018 18:53

🇹🇷 ES ES E BAŞARILAR TEMENNİ EDİYORUZ. . . 🇹🇷

1 0 Cevap Yaz
Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi