Eskişehirspor'da 3 futbolcu sözleşme uzatmak için...

ABONE OL:google news abone ol butonu
Videoyu Aç Eskişehirspor'da 3 futbolcu sözleşme uzatmak için...
A
a

Eskişehirspor Başkanı Kaan Ay ES TV’ye özel açıklamalar yaptı. Bedirhan Altunbaş, Fıratcan Üzüm ve İbrahim Halil’in sözleşme görüşmeleri hakkında konuşan Ay olay açıklamalar yaptı.

Sütiş Eskişehir
Eskişehirspor'da sözleşme uzatma görüşmeleri yapılan Bedirhan Altunbaş, Fıratcan Üzüm ve İbrahim Halil ile ilgili Kaan Ay'dan olay açıklamalar geldi. İşte Eskişehirspor Başkanı Kaan Ay'ın ES TV’ye özel açıklamaları...

3 isim fiyat yükseltti 

Bedirhan Altunbaş, Fıratcan Üzüm ve İbrahim Halil’in sözleşme uzatmadığını söyleyen Ay, “Sözleşmesi biten oyuncular ile üç kez görüştük. Kendilerine yüzde 50 garanti, yüzde 50 maç başı önerdik. Kendileri bu teklifi beğenmedi. Parayı yeterli bulmadılar. Bir oyuncumuz 700 Bin TL garanti para, biri 500 Bin TL garanti para istedi. Biri ise rakam bile vermedi. Böyle bir ortam oluştu. Hocamızla son bir kez görüşecek. Sonra kamuoyuna gerekli açıklamaları vereceğiz. Eskişehirspor’un durumu ortada. Geçmişte bu rakamlar verildiği için bu duruma düştük. Bizler verebileceğimiz rakamları teklif ediyoruz” diye konuştu. 

Maaşlar ve primler ödeniyor 

Futbolculara yapılan maaş ödemesi için de konuşan Ay, “Biz göreve gelir gelmez futbolculara ödeme yapmıştık. Şimdi 1 milyon daha ödeme yaptık. Maaşlar ödeniyor. Primler ödeniyor. Yönetim olarak karşılayamadığımız bir şey yok. Önceki gün milli takımda yer alan Dorukhan ile konuştuk. 5 aydır Beşiktaş para ödemiyor. Türk futbolunun hali bu. Bizde biraz gecikme oldu diye herkes çok hassas. Futbolcu bizden parasını sormuyor ama camiada futbolcunun parası konuşuluyor” dedi. 

Talebimizi ilettik

Eskişehir’in ev sahipliği yapacağı Türkiye-Moldova maçı hakkında da konuşan Ay, “Milli takım ülkemizin gururudur. Futbol kenti şehrimizde bu maçın oynanması güzel. Bundan sonra milli takımın başka maçlarını da almak istediğimizi ilettik. Başka projelerimiz de var. Başka futbol organizasyonlarını da şehrimize getirmek istiyoruz” ifadelerini kullandı.


 
Ercan Kardeşler Kuyumculuk
1000
icon
26 Mart 2019 13:26

Ağzı olan konuşuyor kardeşim çocukların durumunu biliyormuşsunuz Davulun sesi uzaktan hoşgelir aç Ayı oynamaz bu çocuklar hayatları için eses için mücadale verip terdöküyorlar çektikleri çileleri bilen olarak haklarını istemekte doğaldır Sayın yönetim bizim çocuklar yemek yediler diye hayatlarını karartılar belkide bu çocuklar A takım yapıp hayellerini gerçekleştirecekti Çocuklara kızmayın eski yönetimin devamı yönetime sitem edin duva edin Hataylı Cemaliye Sigirtli Halil İbrahim'e ve digerlerine sahip çıkın saygılar

1 1 Cevap Yaz
A.Kadir 26 Mart 2019 08:58

Birileri bu oyuncuları yanlış yönlendiriyor belli ki. . Tekrar oturup konuşun.oyuncularda mağdur olmasın ..EsEs'te...oyuncular da unutmasın ki yetişmelerinde EsEs'in hakkı var.3 kuruşa kanıp yanlış işler yapmasınlar.

0 0 Cevap Yaz
BİLAL 25 Mart 2019 23:54

kadro dışı bırakın...

0 3 Cevap Yaz
bilek26 25 Mart 2019 17:33

ARKADAŞLARA YOL VERİN NE ONLARI NE KENDİMİZİ ÜZMEYELİM

0 3 Cevap Yaz
Davut 25 Mart 2019 16:23

sözleşme uzatmıyorlarsa bundan sonraki maçlarda kesik atıp oynatmayın bakalım hangi takıma kaça gidecekler ve oralarda esameleri bile okunmayacak.. onlara güle güle diyorum..

0 8 Cevap Yaz
Es 25 Mart 2019 14:53

Eskişehir’in evladı bu şehrin çocuklar’ı burada doğup büyüyen buranın havasını soluyan arkadaşlar böyle Yaparsa yazıkkk.Takım’ın durumunu noktada iken..

0 5 Cevap Yaz
Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi