Eskişehirspor'da "Es Es Token" satışta

ABONE OL:google news abone ol butonu
Videoyu Aç Eskişehirspor'da "Es Es Token" satışta
A
a

Eskişehirspor'a maddi gelir sağlanması beklenen Es Es Token sanal para satışları dün resmen başladı. İlk günden 300 bine yakın Es Es Token satıldığı belirtildi.

Sütiş Eskişehir
Eskişehirspor haberiİlk etapta satışa sunulan 12 milyon adet Token’a Türkiye’nin farklı şehirlerinin yanı sıra dünyanın dört bir yanındaki Eskişehirspor taraftarlarından yoğun ilgi bekleniyor. Verilen bilgilere göre, Bitci Teknoloji’nin yerli blockchain platformu Bitci Chain üzerinde çalışacak Es Es Token’lardan toplam 260 milyon adet üretilecek. Üretilen bu Token’ların 12 milyon adedi de dün 0,30 TL’lik avantajlı ön satış fiyatıyla Bitci.com internet sitesi ve Eskişehirspor aplikasyonu üzerinden satışa sunuldu. Kalan Token’lar ise ilerleyen dönemde yeniden satışa sunulabilecek ya da farklı kampanyalar için kullanılabilecek.
 
Avantaj sağlıyor
Projeye özel hazırlanan Eskişehirspor aplikasyonu üzerinde, Token’larını kullanarak özel içeriklere ve anketlere erişebilecek; kimi zaman sporcularla özel buluşmalara katılabilecekler. Aynı zamanda bu aplikasyon üzerinden sadece Eskişehirspor’a ilişkin haberleri değil, tüm liglerle ilgili genel bilgilere ve maç sonuçlarına ulaşabilecekler. Bunun yanında taraftarlar, ellerindeki Token’ları Bitci Teknoloji’nin kripto paradan TL’ye ödeme platformu Bitci Pay ile anlaşması bulunan tüm noktalarda alışveriş için kullanabilecekler. Son olarak söz konusu Token’ların Bitci.com üzerinden işlem görmeye başlamasıyla birlikte, diledikleri zaman bu Token’ları alıp satabilecekler.

 
Kaynak : Anadolu Gazetesi - Ahmet Deniz Canoruç
Ercan Kardeşler Kuyumculuk
1000
icon
pompeo 10 Mart 2021 12:13

Yüce baronumuz ... kendi parasini kurtarmadan birakmaz bu isleri ...

0 5 Cevap Yaz
Deli Ruhi 10 Mart 2021 00:03

Başkan bırak bu hayalleri. Hani dosyaları halletmistiniz. Hani 5 dosya kalmıştı. İnsanlari imza vermedi diye basın önüne attınız. Ofeodeo FIFA'ya şikayet etmiş. Sanırım haberiniz vardir. Bunuda saklayin. Veya bir proje daha ortaya atarak bunuda kapatın Hani hersey halledilmisti. Hersey Güllük gülüstanlikti. Basın önüne çıkıp kendinizi haklli gostermek için herşeyi yaptınız. Bu ne perhiz bu ne lahana turşusu . Soylermisiniz ağaçlar nereye dikiliyor. Şimdiden ağaç dikiliyor diye yardımları topluyorsunuz. Es-es tokende sizin gibi sanal . Yazık ettiniz. Eskisehirspora . Eğer transfer tahtasini acabilseydiniz ki acamadiniz. Ahı gitmiş Vahi kalmış ortada kalan Topçulari getirerek Esese bir kötülük daha yapacaktiniz.

0 9 Cevap Yaz
gökhan çatal 9 Mart 2021 20:37

Bütçemiz elverdiğince aldık. Kısa sürede 1 TL olacaktır diye düşünüyorum. Hem yardım hem yatırımlık.

14 2 Cevap Yaz
Kızılcıklı Tayfa 9 Mart 2021 17:46

Paranın çoğu kime kalacak?

1 14 Cevap Yaz
ess

cevabını bildiğin sorular sorma :)

0 11
bilek26

Osman taşın yabancı tv den canlı forma satışı gibi parayı kim aldıydı tv ci eses e ne kaldıydı hiç gibi birşey.

0 1
Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi