Eskişehirspor çok güzel yerlere gelecek

ABONE OL:google news abone ol butonu
Videoyu Aç Eskişehirspor çok güzel yerlere gelecek
A
a

Eskişehirspor’un takım kaptanı Onur Bayramoğlu,  ESTV’ye konuştu. Ahmet Deniz Canoruç’un sorularını yanıtlayan Onur, “Takım olarak bu tempoyu sürdürürsek çok güzel yerlerde ligi bitireceğimizi düşünüyorum” dedi

Sütiş Eskişehir
Benim de ilk tecrübem olacak
“Gerçekten çok yoğun bir tempoyla başladık” diyen deneyimli futbolcu, “Hocamız istekli, takım istekli. Artık Eskişehirspor’un buradan aşağıya düşme şansı yok. Herkes bunun bilincinde. O ciddiyetle çalışıyoruz. Yeni sezon öncesi çok büyük ümitler vermek istemiyorum ama takım olarak bu tempoyu sürdürürsek çok güzel yerlerde ligi bitireceğimizi düşünüyorum” dedi. 3. Lige parantez açan orta saha oyuncusu, “3. Lig benim de ilk tecrübem olacak. Tecrübeliyim ama 3. Lig için değilim. Yaşayıp göreceğiz bakalım nasıl bir sezon olacak” ifadelerini kullandı.
 
Bu sezon yalnız bırakmasınlar
Onur Bayramoğlu, “Taraftar açısından söyleyebileceğim hiç bir şey yok. Zaten bizi desteklemeye devam ediyorlar. Bu sezon da gelsinler. Bu sezon futbol bilinciyle oynayacağımız bir sezon izleteceğimizi düşünüyorum. Şu an burada bulunan genç arkadaşlarımız geçen sezon tecrübelendi. Hepsi bir şekilde şans buldu ve oynadı. Bu sene herkes sorumluluk alma isteğinde. Bu camiayı bu ligde tutacağız. Gelecek senelerde üzerine koyarak devam edeceğimizi düşünüyorum. Taraftardan tek isteğim bizi yalnız bırakmamaları” dedi.
 
Sürekli sezon başında sakatlandım
Sportif sakatlık konusunda gelen soruyu yanıtlayan deneyimli futbolcu, “Sakatlık konusu zaten benim kariyerimi etkileyen bir durum. Yoksa ne Eskişehirspor ne de ben 3. Lig’de olmazdık. 18 yaşımdan beri sürekli sakatlıklarla uğraştım. Geçen sezon Kırklareli ile iç sahada oynadığımız maçtaki performansıma birkaç maç üst üste oynadığım zaman gelebiliyorum. Bu sene de bunu amaçlıyorum. Hem bireysel olarak hem de takım olarak sakatlığın az olduğu bir sezon geçirebilmek için hazırlık dönemini iyi geçirmek gerekiyor. Şu an çok şükür her şey yolunda gidiyor. Dediğim gibi herkes sorumluluk bilincinde” diyerek sözlerini noktaladı.

 
Kaynak : Ahmet Deniz Canoruç
Ercan Kardeşler Kuyumculuk
1000
icon
DikDurus 29 Temmuz 2022 04:26

Onur seninde gözlerindeki priltiyi görüyorum daha fazla düşme şansı yok dibi gördük diyosun :)

1 1 Cevap Yaz
Orhan baba 28 Temmuz 2022 17:08

Orhan kamacı bu hocadan çok daha iyi. Lig başlasın 1 ay sonra Cüneyt gider.

3 4 Cevap Yaz
pompeo 28 Temmuz 2022 15:04

daha da düsme sansi daima vardir hoccamm ... böyle laflar etmesek ...

2 7 Cevap Yaz
Redkit 28 Temmuz 2022 13:08

Onur iyi topcusun ama istikrar yok!

0 7 Cevap Yaz
Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi