Eskişehirspor çaresiz kaldı!

ABONE OL:google news abone ol butonu
Videoyu Aç Eskişehirspor çaresiz kaldı!
A
a

28 Haziran’da olağanüstü seçimli genel kurul yapacak olan Eskişehirspor’da başkan adaylığı için şu ana kadar kimse adım atmamış durumda. 28 Haziran’da Es Es yine başkanını seçemezse kulüp kayyuma gidecek!

Sütiş Eskişehir
Eskişehirspor’da Olağanüstü Seçimli Genel Kurul, 11 Haziran’da yapılmış ancak başkan adayı çıkmaması nedeniyle Eskişehirspor Divan Kurulu kongreye ara vermişti. 28 Haziran Pazartesi günü kaldığı yerden devam edecek olan kongre öncesi şehirden çıt çıkmıyor. Divan Kurulu transfer yasağını kaldırıp yönetim oluşmasını sağlamak istese de 25 dosyada tıkanmış durumda. Gecesini gündüzüne katan divan kurulu bir çıkış yolu arıyor.

Takım bile ortada yok
Eskişehirspor Divan Kurulu üyesi Fatih Baturaygil nasıl olsa bir şekilde yönetim çıkar anlayışı hakkında da açıklamada bulundu. Baturaygi, “İnanmıyorlar ancak ortada takım bile yok. Nereye yönetim çıkacak. TFF 2.Lig’de 16-17 yaşında çocuklarla başarılı olması mümkün değil. Bu şartlar içerisinde yeni bir yönetimin oluşması çok düşük bir ihtimal. 25 imza daha alırsak, transferi açabileceğiz. Kalan 25 alacaklıdan anlayış bekliyoruz. Eskişehirspor’u yaşaması için bir şans versinler” dedi.
 
KULÜP KAPANIYOR KULÜP!
Eskişehirspor Divan Kurulu’nda imza almak için uğraş veren isimler arasında yer alan Mehmet Şimşek sosyal medyadan isyan etti. İmza vermeyenlere seslenen Şimşek, “O ona küsmüş bu şuna küsmüş. Şaka mısınız siz ya. Tiyatro oynamıyoruz. Kulüp kapanıyor kulüp.  Şehir kime küssün. Biz çocuklarımızın yüzüne bakamıyoruz, ne olduğunu anlatamıyoruz. Bizlere 11 Haziran tarihinde verilen görevi bugüne kadar en iyi şekilde yapmaya çalıştık. Toplayabildiğimiz imzaları topladık. Son ana kadar da elimizden geleni yapmaya devam edeceğiz” dedi.
 
Tıkanma noktasına geldik
Eskişehirspor Kulübü’nde yetkiyi eline alan Divan Kurulu üyeleri, transferin açılması imza toplamaya başlamıştı. Ancak yönetim kalan 25 alacaklıdan imza almakta bir hayli zorlanıyor. Perşembe gününü boş geçiren Divan Kurulu dün gazetemiz baskıya girdiği saatlerde de imza almamıştı. Eli kolu bağlanan divan kurulu Pazartesi günü yapılacak genel kurul öncesine kadar mücadelesini sürdürecek.  
Kaynak : Ahmet Deniz Canoruç / Anadolu Gazetesi
Ercan Kardeşler Kuyumculuk
1000
icon
Talat 26 Haziran 2021 23:56

İvedi ödenecek borçları; Mesut Hoscan ve Halil beyler ödesin

0 4 Cevap Yaz
EseseskikikieskieskiEs 26 Haziran 2021 16:26

Bu enkazdan bi kurtulalım mesut hoşcan denen adamdan hesap ivedilikle sorulacaktır.

0 7 Cevap Yaz
Es 26 Haziran 2021 15:33

Gecmis olsun. Yeni kulup kurmak en mantiklisi. 0 borcla ve guzel bir yonetimle sehrin onde gelenlerinin de destegini alarak bu yeni takim 5 yila superlige cikar. Borclari kapatmak icin harcanan paralar yeni kulube harcanir. Ismi de Eses 1965 oldu mu ne de guzel olur.

6 13 Cevap Yaz
eski 26 Haziran 2021 14:34

boyuna bakmadan İzmir marşını söyleyen taraftarı susturmaya çalışan amigo, neredesin. ağabeylerine söyle Eses kapanıyor.

1 14 Cevap Yaz
sezar 26 Haziran 2021 14:31

keşke; murat diri kırmızı çizgimizdir diyenler yerine Eskişehirspor kırmızı çizgimizdir diyenler geçseydi divan kuruluna.

2 11 Cevap Yaz
vat 26 Haziran 2021 14:30

bugün güya sahipsiz bırakmadık işte diye övünenler, yarın suçu yine fk isteyenlere atıp geçmişteki suçlarından feragat edip aklanmayı hedefliyorlar. zaten bütün borcu da fk isteyenler yaptı. osman taşı da onlar getirdi. kaan ayı da onlar gönderdi. ğs formalı adamı da yanlarına onlar soktu. halile ağam, mesuta paşam diyenler de onlardı. ama bir laf vardır: arşiv unutmaz.

1 7 Cevap Yaz
messinin eniştesi 26 Haziran 2021 13:37

mehmet şimşek, transferi açamıyorsanız yol verin, halledilir bir şekildi diye twitler atıyordu mevcut yönetime. sahi neden kongre kararı alındıydı?

0 5 Cevap Yaz
Eses26 26 Haziran 2021 12:28

Yazıklar olsun takımı bu hâlâ getirinin iki yakası bir araya gelmesin

0 10 Cevap Yaz
Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi