Eskişehirspor camiasını heyecanlandıran açıklama

ABONE OL:google news abone ol butonu
Videoyu Aç Eskişehirspor camiasını heyecanlandıran açıklama
A
a

Eskişehirspor Teknik Direktörü Levent Kartop, Antalya kampının ardından Eskişehir’de yapılan antrenmanda ES TV’ye konuştu. Camianın beklentisini bildiklerini söyleyen Kartop sezonun ikinci yarısında daha iyi bir takım izlettireceklerini söyledi. 

Sütiş Eskişehir
Öncelikle kampı değerlendiren Eskişehirspor Teknik Direktörü Levent Kartop, “Antalya kampımımız çok yoğun geçti. Günleri çift antrenman yaparak geçirdik. Tabi bu da biraz yorgunluğa sebep oldu. Ben oyuncularımın performansından memnunum. Ligde son oynadığımız Ankara TKİ maçındaki coşkuyu ikinci yarıda devam ettirmek istiyoruz. Bunun için yoğun bir çaba sarf ediyoruz” dedi. 

Takviyeler olacak

Kartop, “Ligde biliyorsunuz genç kontenjanını var. Hazırlık maçlarında genç futbolculara şans verdik. Onların son durumlarını görmek istedim. Kampta takımı daha iyi tanıdığımı düşünüyorum. Takviyeler olacak. Eskişehirspor bir futbolcuya talip olunca fiyatlar hemen artıyor. 2 futbolcu daha aramıza katılacak. Kanat ve 8 numara alınacak. Kadromuzu güçlendireceğiz” ifadelerine yer verdi. 

Forvet düşünmüyoruz

Forvet hattına transfer düşünmediklerini söyleyen Kartop, “Ercan Kuruçay, Sergen Şakirler, Hakan Aydemir ve Hasan Alp Altınoluk forvet hattında görev yapan isimler. Yeni bir forvet almaya gerek yok. Ancak ayrılan birisi olursa o zaman forvet alınır. Ama şu an acil olarak bir forvet transferine ihtiyacımız yok” şeklinde konuştu. 

Beklentileri biliyoruz

Camianın beklentisini bildiklerini söyleyen Kartop, “Camianın beklentilerini net bir şekilde biliyoruz. Ligde her maç çok önemli. Demirspor maçını bekliyoruz ve sıkı bir şekilde bu maça hazırlanıyoruz. Amacımız bu maçı kazanarak ligin ikinci yarısına iyi başlamak. Bu maçtan sonra bir aramız olacak. Kozlu ligden çekildiği için. Bu arayı da iyi değerlendireceğiz” şeklinde konuştu.
 
Kaynak : Ahmet Deniz Canoruç
Ercan Kardeşler Kuyumculuk
1000
icon
selçuk 30 Ocak 2024 11:38

bu açıklamaların neresi heyecanlı acaba?

0 0 Cevap Yaz
Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi