Eskişehirspor büyük şaşkınlık yaşıyor!

ABONE OL:google news abone ol butonu
Videoyu Aç Eskişehirspor büyük şaşkınlık yaşıyor!
A
a

Eskişehirspor taraftarlarının 26 bin kombine kart hedefi ile çıktığı yolda, bugüne kadar 8 bine yakın kombine kart satıldı.

Sütiş Eskişehir
Eskişehirspor taraftarlarının 26 bin kombine kart hedefi ile çıktığı yolda, bugüne kadar 8 bine yakın kombine kart satıldı. Tükenen milli maç bileti için birbirini yiyen binlerce sporseverin, Eskişehirspor kombine kartlarına duyarsız kalması, başta tribün liderleri ve taraftar dernekleri olmak üzere Eskişehirspor yönetimini isyan ettiriyor.

ESKİŞEHİRSPOR'A BİR DARBE DE TARAFTARDAN

2017-2018 sezonu önce kapanma noktasına gelen 52 yılık Eskişehirspor Kulübünde, göreve geldikten sonra tarihinin en kötü günlerini geçiren Eskişehirspor Kulübünü, yaşatmak ve ayakta tutmak için uğraşan Başkan Sinan Özeçoğlu ve yönetimine, bir darbe de Eskişehirspor taraftarlarından geldi.

2 AYDA 20 MİLYON LİRA HARCADILAR

Dün itibari ile göreve geldikleri 2 aylık süreç içinde , kulübe kendi imkanları ile 20 milyon TL’ye yakın bir para harcayan ve 165 Milyon borcu bulunan kulübe, şehrin ve işadamlarının destek vermemesi yüzünden zor günler geçiren yönetim, en büyük haya kırıklığını ise kombine kart satışlarından yaşadı.

TARAFTARA JEST İLGİ GÖRMEDİ

Yıllarca gelir kapısı olarak görülen taraftarlara jest yapan ve onların manevi desteğine ihtiyaçları olduğunu belirterek, yeni sezon kombine kart fiyatlarını düşük tutan ve 35 bin kişilik stadyumu doldurmayı planlayan yönetim, bu hedefinin %25’ine bile ulaşamadı.

50 GÜNDE 8 BİN KOMBİNE

25 Temmuz tarihinde satışa çıkan kombine kartlarda, geride kalan 50 gün sonunda 8 Bine yakın kombine kart satılması, yönetimi olduğu gibi 26 Bin kombine kart hedefi ile yola çıkan tribün liderlerini ve taraftar dernek yöneticilerini de şaşırttı.

DİRİ TEPKİ GÖSTERDİ

Eskişehirspor Taraftarlar Birliği Başkanı Murat Diri, de bu duruma tepki göstererek, “Eskişehirspor kombinesi olmayan, Milli maç için bilet arıyor. En azından Eskişehirspor kombinesi olmayan, milli maç için bizi aramasın bari.  Birilerini illa bir maçta misafir etmek istiyorsan. Bunu Eskişehirspor maçlarında deneyin. Buradan bütün tribünlere ve tribüncülere sesleniyorum. Kendinizi üzmeyin ve yormayın. İçerde dışarda sizlere omuz vermeyen insanları memnun edeceğiz diye uğraşmayın. Kombinesi olmayan tribünde bizle beraber olmayan insanlara milli maç için yardımcı olmaya çırpınmayın. Bırakın artık şu milli maça bilet bulamadım yaygarasını. Eskişehirspor -Ümraniyespormaçının biletleri satışa çıktı. Maraton bilet fiyatı 22 lira, Maraton kombine fiyatı 160 lira. Kale Arkası 11 lira. Şansınız varken kombine alın çünkü ucuzlamayacak ve 17 Eylül de sinde kombine satışı son bulacak” dedi.

Ayrıca Facebook'ta 40 binden fazla üyesi bulunan Şehr-i Sevda Eskişehir grubunda paylaşım yapan ve kombine kartlara gösterilen ilgisizliğe isyan eden Ekrem Zengin isimli bir üye ise, “Koca şehir de kombine alan 7.423 Eskişehirli mi var ? İçiniz de azıcık Eskişehir sevgisi varsa kombine alırsınız ekmeğini yediğiniz bu şehrin hakkını verin kombinenizi alın. Yok olmama savaşı veriyoruz. Kendinize gelin, memleketinize sahip çıkın. Memleketi Eskişehir olmayan arkadaşlarımız daha çok Eskişehirspor’a sahip çıkıyor. Memleketi Eskişehir olan bay bayanlar neredesiniz? Lafta Eskişehirliyiz ama icraatta ortalıkta yokuz ? Kombinelerin satışı 17 EYLÜL 2017 PAZAR günü bitiyor. Bitmeden Passoliginizi Kombinenizi alın. Değerli hemşerilerim yüklenin artık Türkiye’ye en iyi şekilde Eskişehir’i tanıtanEskişehirspor’dur.

Belediyeler Eskişehirspor’umuza sahip çıkmıyor, ekmek yedirdiğimiz esnaflar, sanayiler, Eskişehirspor’umuza sahip çıkmıyor. En azından halkımızın takıma destek verip maçlara gitmesi lazım. Şehrimizin takımını bu zorlu süreçten kurtarmalıyız. Eğer Eskişehirspor yok olursa Eskişehir’in varlığını herkes unutur. HAYDİ ESKİŞEHİR PASSOLİGE KOMBİNEYE YÜKLENELİM…
 

ESKİŞEHİRSPOR  KOMBİNE KART FİYATLARI

MARATON    160.00 TL
KALE ARKASI    70.00 TL
VIP    515.00 TL
Ercan Kardeşler Kuyumculuk
1000
icon
HALİL 15 Eylül 2017 20:10

Arkadaş doğru söylüyor. Benim memleketim Kütahya olmasına rağmen ESKİŞEHİR de doğdum büyüdüm. Ve içimde hep ES ES sevdası var. Aynı şekilde çocuklarım da ES ES diyor. Yaşları 13 ve 3. Kombine satışları çıktığı anda hem kendime hem çocuğuma maraton kombinesi aldım. Siz Eskişehir li taraftarın bunu benden önce yapmanız gerekiyor. Taraftar iyi ve kötü günde takımının yanında olur. ES ES taraftarlarını görelim gösterelim. Saygılarımla.

0 0 Cevap Yaz
Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi