Eskişehirspor bu günleri atlatacak!

ABONE OL:google news abone ol butonu
Videoyu Aç Eskişehirspor bu günleri atlatacak!
A
a

Eskişehirspor Teknik Direktörü Mustafa Özer, Ramazan Bayramı mesajında camiaya seslendi. Özer, “Eskişehirspor camiasının büyüklüğü tartışılmaz. Elbet bu günleri atlatacağız ve yeniden güzel günlere kavuşacağız” dedi.

Sütiş Eskişehir

Eskişehirspor haberleri

Omuz omuza
Bayram tatilini tesislerde kamp yaparak geçirecek Siyah kırmızılı takımda, camiaya bayram mesajı veren Teknik direktör Mustafa Özer, “"Bu bayram bizler tesislerde, büyük camiamız ise arma ve renklerden ayrı evinde olacak. Fakat şartlar ne olursa olsun gönüllerimiz bir olacak. Yaşanan tüm olumsuzluklara, salgın ve imkansızlıklara rağmen, elbet bu günleri atlatacağız ve tekrar omuz omuza birlikte mücadelemize devam edeceğiz” dedi.

Çalışmalar sürecek
Camianın bayramını kutlayan Özer, “Bu vesile ile camiamızın Ramazan bayramını kutlar, hayırlara vesile olmasını dilerim. Evimizde kalalım evimizde kaldığımız sürece bu süreci daha hızlı atlayacağız” dedi. Diğer taraftan 19 Haziran da başlaması planlanan lig yarışı için tesislerinde çalışmalara devam eden teknik kadro ve futbolcular, bayramın birinci gününü izinli geçirecek fakat tesislerden dışarı çıkamayacak. Bayramın ikinci gününden itibaren mesaiye devam edecek takım, bayram sonrası takım halinde ve topla çalışmalara başlayacak.
 
Ercan Kardeşler Kuyumculuk
1000
icon
bilek26 23 Mayıs 2020 10:19

Bu yönetimin ve hocadaki rahatlığa bakarsak tek şey akla geliyor bunlar sanki küme düşmenin her şekilde kaldırılacağını ve takımın seneye 1. ligte oynayacağının garantisini almışlar gibi rahat konuşuyorlar ve de ısrarla başarısız olmalarına rağmen istifa etmiyorlar. Yine taraftardan gizli oyunlar mı dönüyor gelen paraların ne yapıldığı da ısrarla açıklanmıyor. Bu da onları birilerinin orada tuttukları intibaını veriyor, yani bize anlatılan taraftarın yönetimi oldukları YALAN demektir bu. Zaten yönetime bir daha hiç gitmemek için geldiklerine benzer açıklama yapmıştı kongrede, ne iş çevirdiklerini yakında anlıyacağız. Hoşcan da kongrede her türlü desteği vereceğini söyleyip kaybolmuştu bunlar normal değil bir açıklaması olmalı. Bunlar Eskişehirspora yakışmıyor. TFF düşmeyi kaldırırsa bu yönetimin ve hocanın başarılı oldukları anlamına mı gelecek tabiiki değil. O yüzden başarısız yönetim ve hoca derhal istifa etmeli ve de gelen paraları ne yaptıklarının hesabını vermeliler.

1 2 Cevap Yaz
Dik Duruş 23 Mayıs 2020 04:05

Oldu güzelim oldu. Ya dalga geçiyorsun yada maytap yada ...... Hangisi acaba senin bildiğin topu bizim bur da çocuklar da biliyo sole bana hoca kariyerin de en büyük calistirdin klüp ne ve en uzun süre kaldın takım ne hangi ligler de calistini sole ben sana başarini söleyim. Tatar başkanı al git klüp kurun veya bilgisayar oyunlarin da Eskişehirspor menejerligi yapın ikiniz.

1 5 Cevap Yaz
pompeo 22 Mayıs 2020 14:59

Ebedi hocamizzzz ... ancak yönetim düserse gider ...

1 7 Cevap Yaz
Esesliiiii 22 Mayıs 2020 13:35

Hoca kendini kulüpte tutabilmek için her çareyi deniyorsun. Ne güzel günleri ya . İnsanlarla dalgamı geçiyorsun. Bu futbolu sadece senmi biliyorsun. Hep beraber işleyen carklara çomak soktunuz. Kulübe yönetimle birlikte incir ağacı diktiniz. Hala insanalara hayal satıyorsunuz. Pes doğrusu. Yeter bizler salak veya aptal degiliz. Bizimde az çok futbol bilgimiz var. Hala olmayacak duaya amin diyorsunuz. Artık seneye yönetimin diktiği camlar altinda caylarinizi tudumlarsiniz. İstifa edin birlikte geldiniz birlikte gidin

4 9 Cevap Yaz
Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi