Eskişehirspor bir tek bu konuda lider olamadı!

ABONE OL:google news abone ol butonu
Videoyu Aç Eskişehirspor bir tek bu konuda lider olamadı!
A
a

Eskişehirspor ile aynı grupta mücadele eden Alaplı Belediyespor, ilk kez yer aldığı TFF Bölgesel Amatör Lig'in ilk yarısında zirveye oturacak bir performansa imza attı. Eskişehirspor grubunda lider konumdayken, rakibi Alaplı Belediyespor'un o konuda önüne geçemedi. İşte Alaplı Belediyespor'un başarısı...

Sütiş Eskişehir

Eskişehirspor ile aynı grupta mücadele eden Alaplı Belediyespor, TFF Bölgesel Amatör Lig'in ilk yarısını oldukça başarılı bir performansla tamamladı. 13 maçlık seriyi 7 galibiyet, 3 beraberlik ve 3 mağlubiyetle geçen Alaplı Belediyespor, bu süreçte attığı 35 golle gruptaki en skorer ekip olma başarısını elde etti.

Eskişehirspor'un rakibi Alaplı Belediyespor ilk yarıyı 35 golle lider bitirdi

Alaplı Belediyespor Kulüp Başkanı Nuri Tekin, takımın elde ettiği bu önemli başarıyla ilgili olarak, "İlk kez katıldığımız TFF Bölgesel Amatör Lig'de gösterdiğimiz performanstan dolayı gururluyuz. 7 galibiyet, 3 beraberlik ve 3 mağlubiyetle geçen ilk yarıda attığımız 35 golle grupta lider durumdayız. Bu başarıyı elde etmemizde emeği geçen teknik heyetimize, oyuncularımıza ve taraftarlarımıza teşekkür ediyorum" dedi.

Tekin ayrıca, bu güzel görüntünün devam etmesini dilediklerini belirterek, "Hem kulübümüz hem de Alaplı ilçemiz adına yaşadığımız bu güzel görüntünün devam etmesi en büyük dileğimiz. Bu kapsamda tribünlerden destek veren herkese teşekkür ediyorum, bize müthiş bir moral-motivasyon katmaktalar" ifadelerini kullandı.

Kaynak : Spor Servisi
Ercan Kardeşler Kuyumculuk
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi