Eskişehirspor başkanlığı için gün sayıyor!

ABONE OL:google news abone ol butonu
Videoyu Aç Eskişehirspor başkanlığı için gün sayıyor!
A
a

Eskişehirspor’da Başkan Osman Taş’ın görevi bırakmasının ardından başkan sayıyorlık için gözler Mehmet Şimşek ve Mustafa Topkaya’ya çevrilmişti. Yönetimden birçok ismin Şimşek’in başkan olmasına sıcak baktığı öğrenildi. Osman Taş’ın istifa dilekçesini kulübe vermesi halinde yeni başkan Mehmet Şimşek olacak.

Sütiş Eskişehir
Eskişehirspor haberleri

Osman Taş’ın istifasının ardından henüz başkanını seçemeyen Eskişehirspor’da iki isim ön plana çıkmıştı. Başkan yardımcısı Av. Mustafa Topkaya ve Mali Asbaşkan Mehmet Şimşek’in adı başkanlık için geçmeye başladı. Geçtiğimiz gün bir araya geldiği öğrenilen ikilinin, oldukça olumlu geçen bir toplantıda fikir alışverişinde bulunduğu ve Mehmet Şimşek’in başkan olması seçeneğinde anlaştıkları ortaya çıktı.

Başkan Osman Taş’ın istifa etmesinin ardından Eskişehirspor Kulübü’nün yeni başkanı olmaya hazırlanan Mehmet Şimşek’in önünde tek engel ise Osman Taş’ın istifasını resmiyete dökmemesi… İstifa dilekçesini henüz yönetim kuruluna ve dernekler masasına vermeyen Taş, şu an için halen Eskişehirspor’un başkanı olarak görünüyor. Osman Taş’ın, bu imzayı vermesinin ardından Eskişehirspor yönetimi karar alarak, Mehmet Şimşek’i başkan yapacak.
Kaynak : Anadolu Gazetesi
Ercan Kardeşler Kuyumculuk
1000
icon
garaaa 13 Ağustos 2019 01:26

türbin lideri desteklemezse..hiç biriniz başkan olamaz..diri nin desteklediği aday hangisi acaba :)

0 0 Cevap Yaz
sadık 7 Ağustos 2019 14:56

geçen sezondan beri icra kurulunda harıl harıl çalışan sayın Mehmet Şimşek başkan olmalı.

1 6 Cevap Yaz
aynalı 26 eses 7 Ağustos 2019 13:23

Bir ay sonrada Mustafa TOPKAYA başkan olur merak etmesin herkes hevesini alsın işte eskişehirspor başkanlığından.Yazıklar olsun bu kulübü bu hallere düşürenler utansın dicem onlarda yüzde kalmamış astarda.

0 6 Cevap Yaz
Mustafa 7 Ağustos 2019 13:03

koskaoca ES ESi oyuncak yaptılar bu ne biçim yönetim istifa ettiysen ver dilekçeni,geride kalanlar yola devam etsin, dalgamı geçiyorsun eskişehir halkıyla

1 8 Cevap Yaz
Mustafa sakin

Eses'i soyan, soğana çeviren yönetimlere bu ne biçim yönetim diye sorulması gerekiyordu, bu yönetimin suçu yok. Esese sahip çıkıyor. Baska başkan adayı mı vardı? Ayrıca bu başlık olmamış."olay iddaa " ne demek. Sanki sır, saklı iş çeviriyor. Şimdiye kadar ki En şeffaf yönetim bu

3 3
EsEs 7 Ağustos 2019 12:50

Yönetim tek yürek tek bilek olsun.Dönüşümlü başkanlıkta olabilir..Birileri de başkan olabilir. Yeterki EsEs için iyi işler yapsınlar..Dürüst çalışanları taraftar asla bırakmaz.

0 11 Cevap Yaz
Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi