Eskişehirspor başkanlığı için 2 isim!

ABONE OL:google news abone ol butonu
Videoyu Aç Eskişehirspor başkanlığı için 2 isim!
A
a

Taraftarlar olarak artık kendilerinin de direncinin kırıldığını belirten Eskişehirspor Taraftarlar Birliği Başkanı Murat Diri “Yapılacak bir şey yok. Kulüpte yemek yok, yardım eden yok, deplasmana nasıl gidilecek o bile problem. Borç yükü altında ezilen bir kulüp var. Tek çare genel kurul” dedi. Diri 2 başkan adayı önerdi.

Sütiş Eskişehir
Eskişehirspor Taraftarlar Birliği Başkanı Murat Diri, Eskişehirspor'un içinde bulunduğu durumla ilgili bir açıklama yaptı. Diri, Eskişehirspor'un genel kurula gideceği iddialarına destek vererek başkanlık için 2 isim üzerinde durdu. İşte Murat Diri'nin açıklaması.

Tarihinin en karanlık döneminden geçen Eskişehirspor’un, içinde bulunduğu kaos ortamı, taraftarları da isyan noktasına getirdi.
 
TARAFTARIN ENERJİSİ KALMADI

Borç bataklığı ve sahipsizlik ortamında tıkanıp kalan Eskişehirspor’un son durumunu değerlendiren Eskişehirspor Taraftarlar Birliği Başkanı Murat Diri, Eskişehirspor’un sorunları ile uğraşmaktan taraftarlığı unuttuklarını, gelinen bu süreçte artık kendilerinin de bunaldığını belirterek, enerjilerinin kalmadığını söyledi.
 
ES ES KADERİ İLE BAŞ BAŞA KALMIŞ

Başkan Halil Ünal ile taraftar komitesi olarak geçtiğimiz günlerde bir toplantı yaptıklarını da aktaran Diri, “Kulübün içinde bulunduğu bugün ki sürece baktığımızda, bir adım ileri gidilemeyeceğini gördük. Kulüp bitmiş durumda, yemek yok, deplasmana nasıl gidilecek bu bile sorun olmuş durumda. Yönetici tesislere gitmiyor. Destek olan yok. Yapılandırmalar bozulmuş. Kaderi ile baş başa kalmış bir kulüp var önümüzde.
 
GENEL KURULA GİTMESİNİ İSTEDİK

Ne oluyor, ne bitiyor bunları Başkan Halil Ünal ile konuştuk. Görülen o ki bu şartlar altında kulüp gidemiyor. Bu yüzden başkana olağanüstü genel kurula gitmesini söyledik. Kendisine destek verilmiyor. Tepki var. O da bunu yönetim kurulu üyeleri ile konuşup değerlendireceğini söyledi.

BAŞKAN ADAYI BULMAK İÇİN ÇALIŞACAĞIZ

Sanıyorum yönetim toplantısından böyle bir karar çıkacak. Genel kurul kararı alınacak. Önümüzde yerel seçimler var. Belki birileri aday olarak çıkar. Taraftar komitesi olarak bizlerde başkan adayı çıkması için elimizden geleni yapacağız. Eski başkanlar ile görüşeceğiz. Nebi Hatipoğlu, Sinan Özeçoğlu ile görüşeceğiz.  
 
BU YÜKÜ YÖNETİMLER TAŞIYAMAZ

Ekonomi ve ülkenin durumu belli. Tabi ki yönetici bulmak çok zor. Böylesine önemli bir borç yükü sadece yönetimlerin taşıyabileceği bir yük değil.
Bu yüzden seçilmişler ve atanmışlara, odalara büyük sorumluluk düşüyor. Bugüne kadar uzak durdukları Eskişehirspor için artık taşın altına ellerini koymaları gerekiyor.
 
TARAFTAR ÜZERİNE DÜŞENİ YAPAMADI

Bizler taraftarlar olarak, önemli bir görev üstlenmeye çalıştık. Elimizden geleni yaptık. Fakat artık taraftarın da enerjisi tükenmiş durumda. Üyelikleri açtık fakat 87 müracaat var. 26 bin kombine dedik maalesef daha 8 bin kombine hedefine ulaşamadık.
 
ELİMİZDEN BİR ŞEY GELMİYOR

Taraftar da bunalmış durumda. Yıllardır verdiği mücadelede tükendi. Yeni bir heyecan ve ruh gerekiyor. Eskişehirspor yönetiminin alacağı kararın camiamıza hayırlı olmasını dilemekten başka bir şey elimizden gelmiyor” dedi.
Ercan Kardeşler Kuyumculuk
1000
icon
Mehmet KILINÇ 13 Ekim 2018 19:08

🇹🇷 Es Ese PARA yardımı geliyor İnşaallah bu enkazdan kurtulacaktır. . . . . 🇹🇷

1 1 Cevap Yaz
hep aynı hep aynı 11 Ekim 2018 09:54

demeçler sözler laflar hep aynı destek yok destek yok...... zamanında vardı da ne oldu bu destekler? kim neden destek olsun bu yonetimlere???? araştırma yok hesap sorma yok hesap verme yok kim bu hale getirdiyse çıksın hesap versin kuruşuna kadar tüm mal varlığı elinden alınsın.... bu demeçlerinizden bıktı artık tüm eskişehir

0 4 Cevap Yaz
EsEs 11 Ekim 2018 09:24

İki isimde başkan olmak istemezler.Başkanlık kolay değil. Hatipoğlunun olmasını çok isteriz.

1 1 Cevap Yaz
Mehmet KILINÇ 10 Ekim 2018 17:04

🇹🇷 Sayın Murat DİRİ ES ES bu günlere nasıl geldi ? Bunun hesabını kim verecek acaba. SAYGILAR . . .🇹🇷

2 12 Cevap Yaz
Kartal'lı 10 Ekim 2018 15:44

Koskoca ESES kimlerin eline kalmış. Yazık.

0 11 Cevap Yaz
meçhul 10 Ekim 2018 15:02

bu enkazı kimse devralmaz

0 10 Cevap Yaz
Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi