Eskişehirspor Başkanı olmaya hazır!

ABONE OL:google news abone ol butonu
Videoyu Aç Eskişehirspor Başkanı olmaya hazır!
A
a

Mustafa Topkaya Eskişehirspor'un gergin geçen Olağanüstü Seçimli Genel Kurulu'nun ardından 18 Ocak'ta yapılacak üçüncü kongre için listesini hazırlıyor...

Sütiş Eskişehir
Eskişehirspor'da Başkanlık krizi sürerken, sürpriz bir ismin de liste hazırlığına başladığı öğrenildi. Avukat Mustafa Topkaya Eskişehirspor'un olaylı genel kurulunun ardından 18 Ocak'ta yapılacak kongrede adaylığını açıklayacağı, hazırlayacağı "sürpriz" listeyle de başkanlığa yakın olacağı konuşuluyor.
3 Ocak 2018 Perşembe günü yapılan Genel Kurul'da, Halil Ünal Başkanlığı bıraktığını açıklayıp, helallik isterken, listeler değil, adaylar bile konuşulamamış ve kimse öne çıkmadığı için kongre yine ertelenmiş, kulübün yönetimi ise Eskişehirspor İcra Kurulu'na bırakılmıştı.
Kulislerde konuşulan yeni bilgilere göre, Eskişehir'in tanınmış isimlerinden Avukat Mustafa Topkaya kulübün başkansız kalıp, kayyuma devrini önlemek için kolları sıvadı. Topkaya farklı isimlerle görüşerek "sürpriz" denilebilecek bir liste hazırlığına da girişti. Mustafa Topkaya'nın bu yüzden 18 Ocak'ta yapılacak olan kongreye eli oldukça güçlü gireceği belirtiliyor.

Kulübe kaynak yaratacak

Mustafa Topkaya'nın zor durumdaki Eskişehirspor'a kaynak yaratmak için büyük bir çalışma içerisinde olduğu ve bulduğu kaynaklarla ilgili yüzde 90 olur aldığı iddia ediliyor. Topkaya'nın bu maddi kaynakları önümüzdeki hafta içerisinde resmiyete döküp, ardından da ekibiyle düzenleyeceği basın toplantısında adaylığını açıklayacağı iddia ediliyor.

Eskişehirspor taraftarı yakından tanıyor

Antalya'da oynanan Eskişehirspor Göztepe karşılaşması sonrası 49 taraftarımız hakkında "Suç Örgütüne Üye Olmak" suçundan işlem başlatılıp, Eskişehir'deki ikametlerine düzenlenen eş zamanlı operasyonlarla gözaltına alınarak, Antalya'ya götürülmüşlerdi. Avukat Mustafa Topkaya bu olayın ardından Eskişehirspor taraftarlarını yalnız bırakmamış ve haklarını savunmak üzere gönüllü olarak Antalya'ya gitmişti. Antalya Emniyet Müdürlüğü ile temasta bulunan Topkaya, Eskişehir kamuoyunu da bilgilendirmişti.

Eskişehirspor üyesi

Eskişehirspor'a ve taraftara destekleriyle gündeme gelen ve şimdi de Eskişehirspor Başkanlığı için ismi geçen Avukat Mustafa Topkaya, Eskişehirspor kulübünün 3597 numaralı üyesi.

 
Kaynak : Anadolugazetesi.com
Ercan Kardeşler Kuyumculuk
1000
icon
yalanınıyiyim 5 Ocak 2019 10:21

böyle kaliteli değerli isimleri camiyamızın başında görmek isteriz,cebinde kulube aktaracağı 200 tirilyon değilde 200 tl varmı önce bi onu sormak lazım,araştırın lütfen,sen kimsin yaa

7 2 Cevap Yaz
mehmet

Bugüne kadar yöneticilik yapmış olanlar ceplerinden 200 lira vermiş mi? Önce ben bunu araştırda öyle yaz!

1 5
İsmailkumas 4 Ocak 2019 23:36

Mustafa bey Allah kolaylık versin böyle dürüst insanların Es Es e sahip çıkması lazım çakallarla Es Es in işi yok başarılar

2 3 Cevap Yaz
Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi