Eskişehirspor Başkanı: Şubat ayında hayata geçireceğiz

ABONE OL:google news abone ol butonu
Videoyu Aç Eskişehirspor Başkanı: Şubat ayında hayata geçireceğiz
A
a

Eskişehirspor Kulübü Başkanı Erkan Koca, ES TV'de 90+3 programının konuğu oldu. Koca yaptığı açıklamada, “Her şey para harcamakla olmuyor. Uyum konusu çok önemli, bu ligi bilen çok iyi bir teknik direktöre, futbolculara ve taraftara sahibiz” dedi. 

Sütiş Eskişehir

Eskişehirspor Kulübü Başkanı Erkan Koca, ES TV'de 90+3 programının konuğu oldu. 

ES TV’ye konuşan Koca, şunları söyledi; “Karadeniz Ereğli Belediyespor bu ligde iyi paralar harcamış iyi bir takım. Maç öncesinde bu maçın önemini futbolcularımız anlattık. Maçı kazandığımız için çok mutlu olduk. Karadeniz Ereğli Belediyespor belediye destekli bir takım ve bizden daha çok para harcamışlar. Biz de bu ligin en çok para harcayan 10 takımından birisiyiz. Bu işler sadece para harcamakla olmuyor. Uyum konusu da çok önemli. Bu ligi bilen çok iyi bir teknik direktöre ve futbolculara sahibiz.”

Prim sözlerini yerine getirdik

“Futbolculara bugüne kadar verdiğimiz tüm prim sözlerini tuttuk ve ödemeleri yaptık. Karadeniz Ereğli Belediyespor maçının primleri bu hafta içerisinde ödenecek. Bugüne kadar 2 milyon TL’nin üzerinde prim ödemesi yaptık. İç saha galibiyetlerinde primler, maça gelenlerin aldığı biletler sayesinde çıkıyor. Deplasman maçları için şehirden maddi destek buluyoruz ve o şekilde ödüyoruz.”

Böyle destek verilmemişti

“Eskişehirspor’a bugüne kadar bu denli destek verilmemişti. Bize destek verenlere çok teşekkür ediyoruz. Şampiyonluğa giden yolda maddi gider de daha çok oluyor. Bize destek olmak isteyen firmalar bizlere ulaşabilirler. 2 bin 500 civarında kombine bilet satıldı. Devre arasında yarı fiyatına yeniden kombineleri satışa sunacağız.”

Gece düzenleyeceğiz

“Ford Otosan Eskişehir için çok kıymetli bir firma. Eskişehirspor’a geçmişte çok destekleri olmuş. Kendilerine bir ziyaret gerçekleştirdik. Çalışanların Eskişehirspor sevgisini gördük. Arçelik, ETİ gibi bir firmalar da bizim için çok kıymetli. Şehir birlik olduktan sonra üstesinden gelinmeyecek bir durum yok. Eskişehirspor için bir gece düzenleyeceğiz. Çağrılacak ve misafir edilecek tüm isimler belli. Şubat ayında bu programı hayata geçireceğiz.”
Hocamızın talepleri önemli
“Önümüzdeki devre arasına kadar 4 maç var. Teknik Direktörümüz İbrahim Baş ile bir görüşme yapacağız. Transfer istediği bölge var mı diye soracağız. Şu an transfer edebileceğimiz isimler var. Hocamızın talepleri doğrultusunda hareket edeceğiz. 7 Ocak ile 2 Şubat arasında uzun bir devre arası olacak. Bu süre içerisinde yapılması gereken ne varsa yapmaya çalışacağız.”

Önemli olan 3 puan

“Karadeniz Ereğli Belediyespor maçı artık geride kaldı. 1926 Polatlı Belediyespor maçına odaklanacağız. Devre arasına kadar 4 maç kaldı ve kolay maçlar değil. Bu ligdeki maçlarda önemli olan kazanmak ve 3 puan almak. Şu anda en iyi averaja sahip takım biziz. Namağlubuz ve en az gol yiyen takımız. Bundan sonraki maçlar da yarım sıfır olsun bizim olsun.”

Taraftar Süper Lig’de

“Eskişehirspor BAL liginde olsa da taraftarlarımız Süper Lig’de. Karadeniz Ereğli Belediyespor taraftarlarımıza imrendi. Hepsinden Allah razı olsun. Hepsine tek tek teşekkür ediyoruz. Onlara layık olmak için elimizden gelen ne varsa yapmaya devam edeceğiz. İnşallah bu sezon bu ligin taraftar rekorunu kıracağız. Bize verilen her destek çok kıymetli.”

Demir ve Yunusemre’ye oyuncu vereceğiz

Eskişehirspor ile Bölgesel Amatör Lig’de mücadele eden Demirspor ve Yunusemrespor için Başkan Erkan Koca harekete geçeceklerini söyledi. Bu takımlara oyuncu vermeye devam edeceklerini söyleyen Koca, “Eskişehir Demirspor ve Yunusemrespor’u güçlendirmek gerekiyor. Eskişehir takımlarının daha güçlü olması gerekiyor. Devre arasında bu takımlara futbolcular vereceğiz. Bizde forma şansı bulamayan oyuncular geçici olarak bu iki kulübümüze verilebilir” dedi. 

Onlar için destek arıyoruz

Maddi anlamda zorluklar yaşayan Eskişehirspor Kadın Futbol Takımı destek bekliyor. Bu konu hakkında konuşan Başkan Erkan Koca, “Eskişehirspor Kadın Futbol Takımımız şampiyon oldu ve 2. Lig’e yükseldi. Onlara sponsor firma arıyoruz. Eskişehirli iş insanlarından destek gelirse seviniriz. Altyapı tesislerinin yüzde 80’i tamamlandı. İçerideki düzenleme ile alakalı bir ihale yapılacak. Bu konuda Ankara’da bir ziyaret gerçekleştireceğiz. 2024 yılının Mart veya Nisan ayında açılır diye düşünüyoruz” dedi. 

İlker Sayan dönebilir

Eskişehirspor Kulüp Başkanı, kiralık olarak Erbaaspor’da forma giyen İlker Sayan hakkında ve gelecek sezon hakkında açıklamada bulundu.  Koca, “Önümüzdeki sezonu planlamak için henüz erken. Şampiyon olalım öyle bakarız dememiz lazım ama biz yine neler yapılabilire bakıyoruz. İlk hedefimiz bu sene şampiyon olmak. İlker Sayan bizim oyuncumuz. Tokat Erbaaspor’a kiralık olarak verdik. Ocak ayında dönmek isterse tabi ki kadromuza katılabilir.
 
Kaynak : Spor Servisi
Ercan Kardeşler Kuyumculuk
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi