Eskişehirspor altyapısından yetiştiler, işte yeni takımları

ABONE OL:google news abone ol butonu
Videoyu Aç Eskişehirspor altyapısından yetiştiler, işte yeni takımları
A
a

Eskişehirspor altyapısından yetişen iki genç futbolcunun yeni takımları belli oldu. İşte o futbolcular ve takımları...

Sütiş Eskişehir
Futbola DSİ Bentspor'da başlayan, Eskişehirspor altyapısında yetişen ve burada profesyonel olan 22 yaşındaki sol bek Emre Kuday, 3. Lig ekiplerinden Belediye Kütahyaspor'a transfer oldu. Eskişehirspor altyapısından yetişen 21 yaşındaki stoper Yiğit Utku Gök, 2. Lig Kırmızı Grup'ta Play-Off yarışı veren Somaspor'a transfer oldu. Genç stoper son olarak Turgutluspor’da forma giyiyordu.

SON DAKİKADA YIKILDIK

U17 Bölgesel Gelişim Ligi 2. Grup’ta yer alan Eskişehirspor U17 takımı, 15’inci hafta maçında cumartesi günü Düzcespor’u konuk etti. İlk devre kötü bir oyun sergileyen temsilcimiz kalesinde 2 gol görünce soyunma odasına 2-0 geride girdi. İkinci devre toparlanan ve oyun üstünlüğünü elde eden Es Es U-17, peş peşe goller attı. Harika bir dönüşe imza atan ve 3-2 öne geçmeyi başaran gençler, ne yazık ki son dakikadaki gole engel olamadı. 3-3 sona eren maç sonrası Es Es U17 puanını 20’ye yükseltti.
 

3 PUANI ALMAYI BAŞARDILAR

Eskişehirspor U16 Takımı, U16 Gelişim Ligi’nde ikinci yarının ilk maçında İnegöl Kafkaf ile karşı karşıya geldi. Cumartesi günü deplasmanda oynanan maçta iyi bir oyun sergileyen Siyah-Kırmızılı takım Halit ve Berat’ın golleriyle maçı 2-0 kazanmayı başardı. Puanını 17’ye yükselten Mustafa Gürgen ve Turgay Çelik’in talebeleri zirve yarışını sürdürüyor.
Kaynak : AHMET DENİZ CANORUÇ
Ercan Kardeşler Kuyumculuk
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi