Eskişehirspor Adanaspor maçı ne zaman canlı yayın hangi kanalda

ABONE OL:google news abone ol butonu
Videoyu Aç Eskişehirspor Adanaspor maçı ne zaman canlı yayın hangi kanalda
A
a

Eskişehirspor Adanaspor maç yayını ne zaman hangi kanalda başlayacak, maçla ilgili merak ettiğiniz tüm bilgiler haberimizde

Sütiş Eskişehir
Eskişehirspor Adanaspor maç yayını, canlı maç yayını hangi kanalda saat kaçta olacak? Maçla ilgili merak ettiğiniz tüm bilgileri sizler için derledik.

Eskişehirspor Adanaspor maç yayını canlı olarak saat 16.30'da beIN Sports Max HD 1 kanalından yayınlanacak.

Eskişehirspor ile Adanaspor'un 30. randevusu

Eskişehirspor ve Adanaspor bugün 30. kez karşı karşıya gelecek. Daha önce oynadıkları 29 maçtan Eskişehirspor 13 galibiyetle ayrılırken, Adanaspor 9 kez güldü.  7 karşılaşma ise beraberlikle sonuçlandı.  Bu maçlarda atılan toplam 71 golün 37’si Siyah Kırmızılılardan, 34’ü de Adana ekibinden geldi.  İki takım tarihlerinde ilk kez 16 Ocak 1972 tarihinde Adana’da karşılaştı. Maç 0-0 beraberlikle sonuçlandı.  Son karşılaşma ise 16 Aralık 2018 tarihinde yine Adana’da oynandı. Adanaspor bu maçtan 2-0 galip ayrıldı.  

Karşılaşmanın hakemi Barış Saka


Bugün saat 16.30’da Yeni Eskişehir Atatürk Stadyumu’nda oynanacak olan Eskişehirspor- Adanaspor karşılaşmasını Antalya Bölgesi A- Klasmanı Hakemlerinden Sarper Barış Saka yönetecek.  Saka’nın yardımcılıklarını ise Murat Ergin Gözütok ve Abdullah Uğur Sarı yapacak.  Barış Sarper Saka son olarak bu sezonun ilk yarısında 26 Ağustos 2018 Tarihinde Ankara’da oynanan ve Gençlerbirliği’nin 5-0 galibiyetiyle sonuçlanan maçı yönetmişti.   

Eskişehirspor taraftarı akın edecek

Eskişehirspor bugün evinde son kez sahaya çıkacak. Ligin 33’üncü haftasında Adanaspor’u ağırlayacak olan Kırmızı Şimşekler taraftarın desteğini arkasına alıp maçtan 3 puan almayı hedefliyor. Siyah Kırmızılı taraftarlar ise bu karşılaşmaya ilgi gösterecek. Çok büyük sıkıntıların yaşandığı ligde takımını asla yalnız bırakmayan taraftar yine Türkiye’ye tribün dersi verecek. 





 
Kaynak : Anadolugazetesi.com
Ercan Kardeşler Kuyumculuk
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi