Eskişehirspor Adana Demirspor maçı hangi kanalda saat kaçta

ABONE OL:google news abone ol butonu
Videoyu Aç Eskişehirspor Adana Demirspor maçı hangi kanalda saat kaçta
A
a

Eskişehirspor-Adana Demirspor maçı ne zaman, saat kaçta ve hangi kanalda yayınlanacak? İki takım taraftarlarının da merakla cevabını aradığı Eskişehirspor-Adana Demirspor maçının tarihi, saati, kanalı belli oldu. İşte detaylar... 

Sütiş Eskişehir
Eskişehispor ​Spor Toto 1. Lig'in 25. haftasında Adana Demirspor'u sahasında konuk edecek. Eskişehirspor ve Adana Demirspor taraftarları maça büyük bir ilgi gösterirken maça gidecekler Eskişehirspor Adana Demirspor bilet fiyatları aramasını yapıyor. Maça gidecemeyecek taraftarlar ise Eskişehirspor-Adana Demirspor maçı ne zaman, saat kaçta ve hangi kanalda yayınlanacak? sorusu ile internette arama yapıyor. İşte bu iki sorunun cevabı da haberimizde.

ESKİŞEHİRSPOR-ADANA DEMİRSPOR MAÇI SAAT KAÇTA HANGİ KANALDA?

Eskişehirspor-Adana Demirspor maçı televizyondan naklen yayınlanacak. 3 Mart Cumartesi günü saat 15.30'da oynanacak maç, beIN Sports Max 2 ekranında canlı olarak yayınlanacak. Eskişehirspor-Adana Demirspor maçı 3 Mart Cumartesi günü saat 15.30'dan itibaren beIN Sports Max 2 ekranlarında naklen futbolseverler ile buluşacak.

Eskişehirspor 25 puanla ligde 14. sırada yer alırken Adana Demirspor ise 34 puan ile 8. sırada. Eskişehirspor düşme hattından uzaklaştı ve gözünü play-off'a dikti. Adana Demirspor da geçtiğimiz hafta aldığı 2-1'lik İstanbulspor galibiyeti ile play off mücadelesine devam ediyor.

Eskişehirspor-Adana Demirspor maç bileti

Eskişehirspor ile Adana Demirspor arasında oynanacak maçın biletilerine iki takım taraftarları da büyük ilgi gösterdi Deplasman tribününün dolduracak olan Adana Demirsporlular ekstra kontenjan istedi ancak Eskişehirsporlu futbolseverlerin maça büyük ilgisi nedeniyle bu istek olumsuz karşılık buldu. 

Eskişehirspor Adana Demirspor maç biletleri için Eskişehirspor resmi sitesinden yapılan açıklama şöyle;

Spor Toto 1.Lig'in 24. haftasında 02- mart 2019 Cumartesi günü saat 16:00’da Yeni Eskişehir Stadyumu'nda oynayacağımız, Adana Demirspor maçının bilet fiyatları belli oldu.

Biletler, 25-şubat  pazartesi  saat 15:00’de PassoLig kanallarında  ve saat 18:00 itibariyle PassoLig gişesinden satışa sunulacaktır.   Doğu,Güney ve Kuzey bloklar 17 Yaş ve altına maç bileti 1 TL olarak belirlenmiştir.


1.Kategori (Batı alt tribünü) : 50 TL
2.Kategori (Doğu alt tribünü) : 10 TL
3.Kategori (Doğu üst tribünü) : 10 TL
4.Kategori (Güney alt tribünü) : 5 TL
5.Kategori (Güney üst tribünü) : 5 TL
6.Kategori (Kuzey alt tribünü) : 5 TL
7.Kategori (Kuzey üst tribünü) : 5 TL
8.Kategori (Misafir tribünü) : 6 TL

Not:  Kuzey ve Güney üst bloklar, alt blok biletleri tükenmeden satışa sunulmayacaktır.Ayrıca, müsabaka günü Passolig Kart basımı yapılmayacaktır.

Eskişehirspor Adana Demirspor maçnın hakemleri belli oldu

Eskişehirspor'un Adana Demirspor ile yapacağı maçın hakemleri de belli oldu. Karşılaşmayı Ali Şansalan yönetecek. Hüsnü Emre Çelimli ve Oğuz Kağan Çalışır ise yardımcılıklarını yapacak hakemler. Maçın dördüncü hakemi ise Direnç Tonusluoğlu.

Eskişehirspor Adana Demirspor maçı çalışmalarını sürdürdü

Spor Toto 1. Lig ekiplerinden Eskişehirspor, ligin 24. haftasında karşılaşacağı Adana Demirspor maçı hazırlıklarını sürdürdü.  Ligde alt sıralardan yavaş yavaş uzaklaşan Eskişehirspor, cumartesi günü sahasında Adana Demirspor ile karşılaşacak. Ligin ikinci yarısına fırtına gibi giriş yapan kırmızı-siyahlı ekip, Akdeniz temsilcisini eli boş göndermek için yoğun mesai harcıyor. Bu kapsamda kırmızı-siyahlılar, bugün Vali Hanefi Demirkol Tesisleri'nde Teknik Direktör Fuat Çapa yönetiminde 85 dakika antrenman yaptı. Isınma hareketleriyle başlayan antrenman pas çalışması, 5'e 2 top kapma, hücum organizasyonu ve yarım saha oyun ile tamamlandı. Diğer yandan takımda sakatlıkları bulunan İbrahim Sissoko, Fıratcan Üzüm ve Mevlüt Çelik'in tedavilerine devam edildiği öğrenildi. 


 
Ercan Kardeşler Kuyumculuk
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi