Eskişehirspor'a sürpriz misafir!

ABONE OL:google news abone ol butonu
Videoyu Aç Eskişehirspor'a sürpriz misafir!
A
a

Eskişehirspor Tesisleri bugün eski bir dostu ağırladı. Oynadığı yıllarda attığı gollerle taraftarın gönlünde taht kuran Souleymane Youla bugün eski kulübünü ziyaret etti.

Sütiş Eskişehir
Eskişehirspor haberleri: Es Es'in bugün sürpriz bir konuğu vardı. 2008-2010 yılları arasında Eskişehirspor'dan forma giyen Souleymane Youla bugün Vali Hanefi Demirkol Tesisleri’ne gelerek hasret giderdik. 38 yaşına gelen ve aktif futbolculuk kariyerini sonlandıran Youla, Belçika ve Fransa’da futbolcu menajerliği yapıyor. Youla’nın Eskişehirspor altyapısına futbolcu önermek için tesislere geldiği öğrenildi.

Bilindiği üzere Eskişehirspor altyapısında 6 ay futbolcu oynattıktan sonra o oyuncuyu transfer edebiliyor. Youla’nın önerisine Eskişehirspor yönetiminin ne cevap verdiği ise şimdilik bilinmiyor.
Kaynak : 222haber
Ercan Kardeşler Kuyumculuk
1000
icon
Nicola 13 Aralık 2019 14:14

Alt yapıya iyi oyuncuları transfer etmek çok önemli.. A takıma çıkartınca da az paralı uzun sözleşmeler yapabilirsek tadından yenmez.. Bu arada U19'da bu sezon oynayan zenci oyuncumuz var bir tane.. O iyi bir futbolcu olacak.. Kaliteli.. Muhtemelen Şubat gibi A takıma katılır..

0 2 Cevap Yaz
+++++ 13 Aralık 2019 12:30

Yula denince denizli maça akıllara geliyor.0-3 den 4-3 gelmişti maç.

0 5 Cevap Yaz
Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi